Arama sonuçları: *

• Users: quanzy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Q

CS2 FPS SORUNUU!!!!!

Bi gecede go’yu sildiler cs2’yi silmekte sorun değil onlar için öyle duruyor
  2. Q

CS2 FPS SORUNUU!!!!!

ya geçen bi internet kafeye gittim 7800x3d 4070 ti'lı bi sistem vardı orada bi deneyeyim dedim fps 600'den aşağı inmiyor neredeyse tamam benim sistemime göre fark var arada ama bu kadar mı uçurum var? ben rekabetçi de bile drop yiyorum bazen o sistem takır takır 600 sayıyor hiç dalgalanma yok...
  3. Q

CS2 FPS SORUNUU!!!!!

b450m-a pro max anakart palit rtx 3080 10gb gaming oc ekran kartı r5 5600x 4.6ghz overclock&kule tipi fan işlemci 2x8 16gb 3200mhz ram sistemim bu şekilde ve sabahtan akşama kadar bir ton test yaptım sıcaklığını, kullanımını vs görüp bi problem olup olmadığını anlamak için genel anlamda stabil...
  4. Q

Gözlük tutacağı önerisi

güneş gözlüğü tutacağı alıcam, kullanan ve bir önerisi olan var mı?
  5. Q

Yardım CS2'DE DROP YİYORUM SEBEBİ NE OLABİLİR

Aynı şeyi taba basınca da yaşıyorum
  6. Q

dediğin gibi 5v5'te sorun yok çok akıcı teşekkürler ama şöyle bir şey var oyunda oyun bitiminde sunucudan çıkıp ana menüye geçerken muazzam seviyede kasılıyor oyun bide sunucuya girerken bunu neden yapar fikrin var mı?
  7. Q

teşekkür ederim deneyip dönücem
  8. Q

5v5'te denemedim ama deathmatchta da olmaması gerekmiyor mu? ve sence sistemde darboğaz olabilir mi
  9. Q

bugün pcyi formatlayıp sıfırdan bütün performans ayarlarını yaptım ve yeni ekran kartı taktım. ardından cs2'yi indirip oyunun ayarlarını da yaptım ve işlemci otomatik overclock 4.275ghz'de calısıyor. msi b450m-a pro max amd ryzen 5 5600x palit gamingpro rtx 3080 xpg 3200mhz 2x8gb ram 500gb m2...
Geri