Arama sonuçları: *

• Users: PCuzmanı
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. PCuzmanı

40.000 TL Pc önerisi

Belli ki sistem öneremediğin gibi başkalarının önerdiği sistemlere de çamur atıyorsun bunu öğrenmek biraz uzun sürdü ama seni anlamak bu kadar zor değildi, Ben anlıyorum seni merak etme inşallah atlatırsın zihinselliğini 🫶 ayrıca biraz dediğin gibi matematiğe çalışmalısın çünkü toplama çıkarma...
  2. PCuzmanı

40.000 TL Pc önerisi

Komik olan ne biliyormusun canım benim 38.500 TL bir fiyata Arch b580 li bir kasa toplaman ve önermen, ALLAHTAN bir şey biliyosun yanlışlıkla ddr5 anakarta ddr4 ram koyacaksın diye aklım çıktı 😃🤓
  3. PCuzmanı

40.000 TL Pc önerisi

Ya sen bidaha donanım arşifte bir şey önerme senin bilgisayar bilgin heves işi çoluk çocuksun bilgisayar toplayamazsin sen toplasan bile illa birşeyi bozarsin sen bide utanmadan parca parca yazmışsın hicbirseyden anladığın vallahi billahi yok yemin ediyorum. Gelip sana yazıyorum burda seninle...
  4. PCuzmanı

40.000 TL Pc önerisi

Ya toplasana merak ediyorum sıfır piyasasında hazir kasa da atma bana toplanılabilir diyosun ya topla 30 bine ** göreyim seni 2 3 videoyla gelmiş yorum yapıyon fiyatlardan haberin yokki nerden bilecen ** senin daha paradan haberin yok paradan okula gidiyon geliyon ne staj ne iş yapıyon şunu bunu...
  5. PCuzmanı

40.000 TL Pc önerisi

Yaşın Max 13 heralde paranın nasıl kazanıldığından haberin yok senin için hava hoş herşeyin en iyisinin derdindesin yazık sana böyle devam edersen 1742395803 Bunlar video izleyerek olmuyor abicim bak sen paranın farkında değilsin tamam olsun hadi oda olsun Cl 30 herşeyi koy içine eee sonra abi...
  6. PCuzmanı

40.000 TL Pc önerisi

Ddr5 platformunda ve fiyat olarak uygun olan bir bütçe de işlemci söylesene? O bahsettiğin işlemci 2.000 TL daha pahalı, O işlemci tabii ki de daha iyi fakat fiyatı göz önüne aldığımızda 29 bin 30 bin TL aralığında rtx 4060 ti ve Ryzen 5 8400F zaten sorun teşkil etmez sen fiyatı hesaba katmadan...
  7. PCuzmanı

40.000 TL Pc önerisi

Ryzen 5 8400F işlemci mı çöp? Arkadaşım fiyat performans olarak gayet iyi işini gören arkadaşımızı tatmin edecek bir işlemci am5 platformunu destekliyor bütçesi olan varsa gitsin 5 7600x alsın ve ya daha üstünü alsın sende insanların bütçesine göre öneri yapabilirsen eğer önerilerini...
  8. PCuzmanı

Ekran kartı ve PSU önerisi

Sorun değil iyi forumlar dilerim.
  9. PCuzmanı

40.000 TL Pc önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/422141/enis-4060ti-amd-ryzen-5-8400f-tray-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8g-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sisteme göz atmanızı tavsiye ederim, Geri kalan 11k ise 180 Hz monitör ve kaliteli klavye,mouse,kulaklık alabilirsiniz.
  10. PCuzmanı

FPS oyunları için görüntüyü bende önemsemem fakat iş hikayeli hikaye tarzı film dizi gibi yerlere kayınca ister istemez 2k 4k monitörde görüntü Gerçek bir oyuncu görüntüyü önemsemez nedir arkadaşım kime göre neye göre biraz daha açık konuşursan seviniriz ayrıca rx 7700xt gayet yeterli bir ekran...
  11. PCuzmanı

Rx 7700 XT % 15 %20 daha performanslı olduğu söyleniyor ancak Nvidia görüntü bakımından daha hoş PSU olarak MSI MAG modellerden olabilir. Bu tamamen bütçenize bağlı bir durum
Geri