Arama sonuçları: *

• Users: Osman96
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Hava soğutma temizleme

Beyler selamın aleyküm bugün bilgisayarımın macununu değiştirmeye karar verdim ama uzun süredir pc yi temizlemiyordum buraya hava tutmama rağmen geçmiyor nasıl temizleyebilirim suyla yıkamayı düşündüm ama sormadan yapmak istemedim
  2. O

Ekran kartı ve işlemci sıcaklığı

Powercolor rx7800xt işlemci 7500f 1741855142 Anladım hocam betada bir oyun Supervive işlemci ve ekran kartını biraz ısındırıyor optimizasyon sorunu var ondan sorayım dedim
  3. O

Ekran kartı ve işlemci sıcaklığı

Selam arkadaşlar oyunlarda ekran kartı ve işlemci sıcaklığı kaç derecenin üstüne çıkarsa sorun var demektir
  4. O

Powercolor rx7800xt 16 gb

Beyler powercolor rx7800xt 16gb ekran kartım 2 haftalık coil whine var az da olsa satmak istiyorum kaçtan koyabilirim fiyat verir misiniz sıfır fiyatının 2-3 aşşağısına koymayı düşünüyorum
  5. O

Sistem nasıl arkadaşlar

Beyler bugün Psu değiştirdim ve oyuna girince tekrardan o cızırtı sesi geldi net olarak dinledim ve ekran kartından geldiğini öğrendim Supervive diye bir oyun var daha betada onda fazla ses yapıyor ama Cs go rdr2 tarzı oyunlarda varla yok arası bu durum canımı çok sıktı açıkçası ürünü 0 aldım...
  6. O

Monitör önerisi arıyorum

G4 mü bilmiyorum da g2724d modeli işte 165hz 2k
  7. O

Monitör önerisi arıyorum

Ben 8500 e aldım hocam renk kalitesi çok iyi
  8. O

Furmark testi sonucu nasıl beyler

Sende niye böyle acaba :) 1741063240 Teşekkür ederim hocam
  9. O

Sistem nasıl arkadaşlar

Doğrudur hocam ama çok açıldım bu beni uzun süre götürür sistemi yükseltecek olursam o zaman yükseltirim psu yuda
  10. O

Eyvallah hocam acaba dedim yanlışlıkla fan sistemini mi değiştirdim diye de düşünmedim değil çünkü ilk yaptığım da 65 çıkmıştı sıcaklık
  11. O

Fan değeri yüksek geldi bana ama sizinde yorumunuzu almak isterim
  12. O

Çözüldü✓ 7500f ve Rx 7800 Xt Sistem Fiyat İyi Mi Sizce ?

Ben aldım bu ekran kartını işlemcide aynı gayet memnunum
  13. O

Sistem nasıl arkadaşlar

K 1741011678 1741011696 Bunu aldım hocam
  14. O

Monitör önerisi arıyorum

Bunun 165hz 27 inç olanını aldım gayet güzel
  15. O

Sistem nasıl arkadaşlar

Bütçede sınır yok kanka da bayağa açıldım o yüzden çok uçuk olmayacak güvenli bir psu benim için yeterli 1741007740
  16. O

Sistem nasıl arkadaşlar

Rampage 850 80 gold almayı düşünüyorum bugün nasıl sence
  17. O

Sistem nasıl arkadaşlar

Peki hangi Psu yu almamı önerirsin
  18. O

Sistem nasıl arkadaşlar

Aldım hocam sistemi 1740996963 Evet 1740996994 Hocam kasada tek seçenek vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim evet incehesaptan aldım 1740997015 Tamamdır hocam değiştirecem en kısa sürede
  19. O

Sistem nasıl arkadaşlar

E nasıl değiştirecem ben şimdi bunu 😀
  20. O

Sistem nasıl arkadaşlar

İyi anlamda mı dedin hocam 😄 1740996478 Bir arkadaşla beraber toplamıştık sistemi ben pek anlamam o bir şey demeyince bende iyi sandım 😄
Geri