Arama sonuçları: *

• Users: tolgakd
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. tolgakd

Üniversite de Havacılık bölümleri Nasıldır

eskişehir iyi, ankara iyi ama burada tusaş gibi bir firma var ve tüm türkiye'deki öğrencilere ulaşma vizyonuyla hareket ediyor. o yüzden hangi şehirde okuduğuna çok takılmadan rahatlıkla hareket edebilirsin.
  2. tolgakd

12. sınıf devamsızlığım 12 gün

özürsüz devamsızlıkları özürlüye alırsın. bunu müdür yardımcıları yapabiliyor sadece velinden onay almaları lazım
  3. tolgakd

GEN Academy güvenilir mi?

Güvenilir mi konusunda hiçbir kaygın olmasın sertifikasını da katılımcı firmalar tanıyor ve staj başvurularında öne çıkarıyor bu durum doğal olarak seni. Son olarak internette gördüğün şikayetlerden dolayı soruyorsan genelde kullanıcı bilgilerinin geç gitmesinden ötürü insanlar beklerken şikayet...
  4. tolgakd

Teslanın İnternet Sitesinde Tesla Model Y siparişleri yok

Çok yakında yenisi gelecek heyecanla bekliyoruz trafikte görmeyi ya
  5. tolgakd

MG4 Luxury nasıl bir araba

mg bende var 7 aydır kullanıyorum gayet memnunum hatta uzun kullanım inceleme videosu da çektim tüm yorumlarım duruyor ama daha bugün üye oldum reklam gibi görünmemesi adına link eklemiyorum ama bunu yanıtlayıp özel olarak isterseniz paylaşabilirim.
  6. tolgakd

Yedekleme nasıl yapılır?

Google Fotoğraflara direkt bilgisayardan giriş yap orada sadece drive'da yer alanları silmiş olacaksın. Ancak fotoğrafların telefonunda da olduğundan emin ol, senkronize edilmiş galeriyi görüyorsan drive'dan sildiğinde telefonundan da gitmiş olacaktır doğal olarak.
  7. tolgakd

İphone 11 Çok ısınıyor

Bence batarya eskiliğinden normal. Bir de doğal olarak eski bir cihaz olduğu için.
Geri