Arama sonuçları: *

• Users: Ashyk67
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

C-ellyese düşünüyorum 1.6 HDİ mi alsam yoksa 1.5BlueHDİ mi

fuzuloto ile araba alacağım 700bin TL'ye ve yeni bir araba istiyorum değişeni olmasın ve kmsi az olsun istiyorum. bu noktada manuel olarakta c-elize görünüş olarakta hoşuma gidiyo acaba adblue olan 1.5 bluehdi mi yoksa 1.6 hdi mi diye düşünüyorum ya da başka alternatifi olan var mı?
  2. A

Samsung telefon şarj almıyor

Samsung s22 ultra telefonu kardeşimin şarj soketinde cisim olabilir uyarısı vermiş o da takmamış şarja takmış ama şarj almamış şimdi de telefon kapalı şarjı bitik ve şarja taksakta şarj almıyor nem uyarısı vermiyor cihaz nedir sorun ben düzeltebilir miyim soketi temizledim.
  3. A

Yardım Assetto corsa csp bozuk galiba çözemiyorum oynanmıyor bir türlü

işte mesela performans testine basayım orası da siyah spa da siyah nur de siyah monza da siyah her şey siyah düzeltemiyorum canım sıkıldı bütün dosyaları silmeyi düşünüyorum
  4. A

1.79 denedim aynısını verdi harita oyunun kendi haritası araba da oyunun arabası ama csp kullanırken böyle oluyor düzeltemedim bir türlü 1744924589 yeni content manager yüklemeyi de denedim maalesef
  5. A

oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol ettim bir sorun göstermedi orada ancak ben oyunu her başlattığımda ekran ya böyle siyah ya da bembeyaz oluyor arabanın sesi vesaire geliyor ancak hiçbir şekilde bir yeri göremiyorum csp kaldırıp ana harita ve arabayla oynayabiliyorum ancak csp geldiği an...
  6. A

Kia rio 2009hb arka tampon

Arabanın arka tamponunda gevşeme var ya tanir edilecek ya da değiştirilecek bilmiyorum ama değiştirme taraftarıyım araç 2009 hb kia rio gri renginde ne yapmalıyım ya da nereden yapmalıyım arka tampon nereden bulurum yardımcı olabilecek var mı birde bir soru bilenler için hb ve sedanın tamponları...
Geri