Arama sonuçları: *

• Users: Saditama
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Shein indirimli ürünler

Bende de aynı, belki gümrüktedir/gümrük yoğundur
  2. S

❌İndirim Bitti! GravaStar Mercury M2 Oyun Faresi 600 tl amazon

Fazla alan varsa hala talip olduğumu söylemek isterim (uygun fiyata tabii)
  3. S

Uyguna Satmayı düşünen varsa görüşelim
  4. S

Hocam satmayı düşünüyorsanız görüşelim
  5. S

🔥İndirim Airfryer CecoFry 5.5L XXL 749₺🔥

4-5 kişiye yetecek porsiyon çıkarabilen f/p airfryer önerebilir misiniz?
  6. S

Çözüldü✓ Universite icin gaming laptop onerisi

Aklınızı karıştırmayı istemem ama ben de üni için laptop bakıyorum aklımda bu var https://app.hb.biz/Q5dNGHfM2D7X
  7. S

1000tl'ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

Çok aman aman rahatsız edici bişey değilse tabii ki gözardı edilebilir, mevcut kulaklığımda (belki tekini kaybettiğimdendir bilemem) cidden katlanılamayacak seviyede kopma yaşıyorum. Biraz daha bakayım başka kullananlarda da bu tarz bi kopma şikayeti varmıymış
  8. S

Bunu ben de beğeniyorum hocam ama kutusuna çok dayanıklı değil demişler, o çok önemli değil ama bağlantı kopması konusunda bi şikayetiniz oldu mu hiç?
  9. S

Biraz inceledim ve gayet güzel görünüyor ancak tek tük de olsa bağlantı kopması yaşayan insanların yorumlarını gördüm. Siz böyle bi durum yaşadınız mı? Bir de sizce rahat mı kulaklıklar?
  10. S

Ahahaha hocam bunu kullanıyordum zaten normalde son zamanlarda çok fazla bağlantı kopması yaşıyordum ve tekini kaybettim o yüzden yeni bir şey bakıyorum. 1754542791 Redmi buds 6 lite Soundpeats clear Soundpeats clear dot Anker Soundcore R50i modelleri gözüme hoş geldi. Bunlardan birini önerir...
  11. S

Up up up
  12. S

Merhaba, 1000 tl'den ucuz kablosuz kulakiçi kulaklık bakıyorum. Oyun oynamıyorum ve kulağımı acıtmayacak bir şey arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
  13. S

Merhaba, 1000 tl'den ucuz kablosuz kulakiçi kulaklık bakıyorum. Oyun oynamıyorum ve kulağımı acıtmayacak bir şey arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
  14. S

🔥İndirim Likecard 200TL üzeri 100TL indirim (LoL kodları-google play vb.) [Vodafone Özel]

Bende katılım hakkı 3 değil ? 😭 Bir süre önce bir kod aldım ama hayr yani 3 değildi. Yardımcı olabilecek veya kodunu kullanmayıp verebilecek var mı? Düzeltme: benim gibi olup kafası karışanlar için koşullar kısmı
  15. S

🔥İndirim İncehesap Gaming Gecesinde Gamepower Kulaklık 1 TL

Satmak için alanlar uygun fiyat düşünürse bana yazabilir
  16. S

❌İndirim Bitti! 999 TL - Redmi Watch 5 Active

Bende böyle gözüküyor
  17. S

Amazon 300'e 75TL İndirim

Eğer sadece amazon satıcısındansa 😞 mousepad bakıyorum bir süredir bu baya hoşuma gitti belki indirim gelir diye bekliyorum Mousepad
  18. S

Amazon 300'e 75TL İndirim

Eğer çoook kararsızsanız bana bi'şey alabilirsiniz 🤗
Geri