Arama sonuçları: *

• Users: raiju13
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

1800 kredi iadesinde 150 jeton istiyor bunu en az 2 siparişte mi geçiyoruz? @valhalla
  2. R

@ces2424 usta 1800 kredi iadesi veren hesap gönderebilir misin?
  3. R

@valhalla usta 1 siparişte kara yolu ve hava yolu ile gönderilen ürünler olmak üzere 2 ayrı pakete ayrılmış. 2 sipariş hakkı mı gidiyor yoksa 1 mi?
  4. R

Krediyi 600 TL'ye çevirmiş diğer hesabımda da 1000 tl kredi veren hesap kalmadı.
  5. R

Olur usta müsait olunca bekliyorum. Zaten bana da karışık geldi bu iş.
  6. R

@valhalla usta bu alışverişimde saçma şeyler başıma geldi. %100 pamuklu üçlü tişört almıştım sonradan satıcı açıklamayı %45 pamuk %55 Polyester olarak değiştirmiş sonra gelen üründe de pamuk karışımı yazıyordu yalan beyan girdiler almadan önce. Bir de elektrikli ürün aldım 1 ay dolmasına 4 gün...
  7. R

Wincredit sayfasına istediğim ürün eklenmiyor telefondan sayfayı yenilerken tablet ve bilgisayardan sepette ekle çıkar yapıyorum işe yaramıyor. Bu hesapta daha önce yaptığımda işe yarıyordu ancak şuan olmuyor. Diğer hesabı deneyeyim dedim ve diğer hesapta böyle bir sorun yok. Bir çözümü var mı?
  8. R

❌İndirim Bitti! - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

Hocam 480 TL minimum sipariş tutarı belirtilmiş. Ürünlerin vergi dahil edilmeden önceki fiyatı 480 TL aşağısındaysa kabul etmiyor. Daha önce bu kampanyadan faydalanmadım hesabımda. Siz nasıl minimum sipariş tutarına takılmadan en ucuz 2 ürünü seçebiliyorsunuz?
Geri