Arama sonuçları: *

• Users: muraterol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

2K OLED veya IPS monitör önerisi

Teşekkürler
  2. M

2K OLED veya IPS monitör önerisi

Arkadaşlar 2K monitör önerisi istiyorum 27 inç ve 165Hz veya üzeri fiyat performans monitör olursa iyi olur hem OLED hem IPS önerisi yapabilirsiniz. Bütçem 20 bin veya biraz üzeri olabilir.
  3. M

Kaç Watt PSU almalıyım?

Ney
  4. M

Kaç Watt PSU almalıyım?

hocam bu arada sizin sistem imzanızda yazdığınız gibiyse felaket iyiymiş güle güle kullanın aynı RAM markasının 2x16gb versiyonu var bende ve şuan 30 bin lira sizin ramlerin fiyatı ekran kartıyla yarışıyordur herhalde 1770728122 Ekran kartını adlığım anda sisteme AM6 ya kadar dokunmayacağım...
  5. M

Kaç Watt PSU almalıyım?

Ya ilerde sistemi upgrade yaptığım zaman tüm parçaları aynı anda değiştirmeyeyim diye düşündüm zor oluyor çünkü öyle mesela 2 yıldır 2019 dan kalma sistemi upgrade yapıyorum parçaları tek tek alıyorum daha iyi oluyor öyle
  6. M

Kaç Watt PSU almalıyım?

Güzel güzel anlattığınız için teşekkür ederim. o zaman hiç uzun vadeli düşünmeyeyim 1000w alıp geçeyim.
  7. M

Kaç Watt PSU almalıyım?

Ram krizinden dolayı diyorsan kriz elbet bitecek bir gün zaten kısa vadeli değil 4-5 yıl sonrası için düşündüm
  8. M

Kaç Watt PSU almalıyım?

Ufak bir ikilemde kaldığım bir konu var RTX 5080 ve R7 7800x3d'li bir sistem topluyorum aslında çoğu parçası var sadece ekran kartı ve PSU kaldı ASUS ROG STRİX AURA EDITION 1000W PSU almayı düşünüyordum ama almışken 1200W alıp geleceğe yönelik yatırım mı yapsam diye kararsız kaldım. İlerde RTX...
  9. M

Yeni AMD ekran kartları ne zaman çıkacak?

Fiyat performans olarak mantıklı mı peki 9070xt
  10. M

Yeni AMD ekran kartları ne zaman çıkacak?

Arkadaşlar AMD ekran kartları ile ilgili fazla bilgim yok da RX 9070XT sanırsam güncel olarak en iyi AMD ekran kartı daha üst modeli ne zaman çıkar?
  11. M

5 bin lira bütçeye bilgisayar ekipmanı önerisi

Çok teşekkür ederim sağ olun önerileriniz için.
  12. M

Klavye büyük olsun onun dışında kablosuz ekipman şart değil başka bir şey yok FP olması önemli tabi
  13. M

Yani esnetilebilir duruma göre senin önermek istediğin ekipmanlar varsa önerebilirsin
  14. M

Bütçe 5 bin lira bu bütçe ile klavye, mouse, kulaklık ve hoparlör alacağım. Bildiğiniz iyi F/P ekipmanlar varsa önerebilirsiniz.
  15. M

RTX 5080 SUPER çıkacak mı?

RTX 5080 SUPER serisi çıkacak mı en son ram krizi sonrası iptal olacak falan deniyordu durum nedir?
  16. M

Steam Squad oyunu mikrofonumu algılamıyor

Arkadaşlar kullandığım mikrofon kulaklığımın mikrofonu bir sıkıntısı vesaire yok diğer oyunlarda çalışıyor hatta Squad oyununda da bir sıkıntı yoktu 50 saat kadar sorunsuz çalıştı ama sonradan Squad oyununda konuşma tuşuna basınca No Input Devince diye bir uyarı çıkmaya başladı oyun içi yapmam...
  17. M

Hangi oyunu almalıyım?

Steam'de Resident Evil oyununun 4, 7 ve village versiyonu Assaissen's Cread oyununun ise Valhalla, Shadows, origins ve odyssey versiyonları indirimde bu oyunların daha önce hiç bir serisini vesaire ne izledim nede oynadım ama hazır indirimde iken bir tanesini alayım Steam kütüphanesinde dursun...
  18. M

4 Slot RAM kullanmak sıkıntı yaratır mı?

Anladım hocam teşekkür ederim. Şuan ki ram'im 6000mhz cl30 değerinde benim için yeterli oluyor 4 slot yaparsam birazcık kısmak sorun yaratmaz bana
  19. M

Hocam x670 anakartlar 4 slot ram'de sıkıntı çıkarıyor gibisinden bir şeyler duymuştum bir ara o yüzden sordum yoksa ram takviyesi yaparsam şuan ki ram'in aynısı alacağım zaten
  20. M

X670e model bir anakartım var 4 slot Ram kapasitesi var şuanda iki slot dolu 2x16 GB toplam 32GB Ram var ama ilerde Ram yükseltmek istediğimde 4x16gb dan 64GB Ram yapmak istersem sistemde çökme gibi sorunlar olur mu?
Geri