Arama sonuçları: *

• Users: melkor0x3d
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

İTOPYA'da Satılan Bu Sistem Alınır Mı

hocam peki önerdiğiniz özellştirme var mı bu kasa için 44k civarına çıkabilrim bütçe olarak
  2. M

Hocam attığım linkte 9600x stok kalmamış 7700 seçme şansım var sadece diğer işlemciler aşıyor bütçemi ama 7700 mantıklı mı işte o konuda bilgim yok maalesef o yüzden arkadaşların attııkları sistemleride değerlendirmeye çalışıyorum aralarından en mantıklsını seçebilirsem alacağım umarım.
  3. M

teşekkür ediyorum yardımlarınız için sağ olun Hocam nedir acaba farkları artıları diğer sistemden
  4. M

teşekkür ederim hocam bilgim çok az bu konularda son bir soru olarak bütçemi zorlayıp işlemciyi 9600x e değiştirmem fiyatının karşılığını verir mi
  5. M

teşekkür ederim hocam kasayı değiştirmeli miyim gamepower nasıl olur bilmiyorum güç kaynağı konusunda o konuda bir öneriniz var mı
  6. M

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Hocam şuna bir yardım edebilir misiniz rica etsem bu hafta almam gerekiyorda
  7. M

Merhabalar 40 45k fiyat bandında bilgisayar arıyorum. Parçalardan çok fazla anlamıyorum gördüğüm bu sistem...
  8. M

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

tam bütçem 42k var mı güzel bir toplama önerebileceğin
  9. M

Üç Monitör Arasında Kaldım (Beni Bu Dertten Kurtarın)

reis yine kafam karıştı bunda da pivot özelliği varmış çünkü :D
  10. M

Çok teşekkür ediyorum herkese bu öneriler ışığında Philips Evnia 27m2n5500 bu modeli almaya karar verdim şu an sağ olun.
  11. M

Arkadaşlar merhaba bir haftadır monitör bakıyorum artık kafayı yemek üzereyim çok fazla seçenek var birine baksam bir diğeri daha iyi oluyor zaten bu işlerden çok anlayan biri değilim. Çok rekabetçi oyun oynayan biri değilim genelde kod yazarken vs. çok fazla zaman harcıyorum bilgisayarda ve...
  12. M

6000-7000 Arasında Monitör (Oyundan Ziyade Yazılım Ağırlıklı Çalışıyorum)

Arkadaşlar merhaba, bütçem 6000 ile 7000 arasında bir monitör arıyorum. Bu işlerden çok iyi anlayan birisi değilim. Oyunlarda bazen hikayeli oyunlar oynuyorum rekabetçi vs bir şey aramıyorum. Önem verdiğim şey görüntü konusu ve ayarlanabilir olması. Bu bütçede böyle bir monitör önerisi...
Geri