Arama sonuçları: *

• Users: furkah
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. furkah

B580 mi 9060xt 8g mı Rtx5060 8g mı Alınır?

Aciliyeti yoksa 9060xt 16gb'ı bekle, herkes övüyor ama hiç deneyimlemedim AMD tarafını 1779640508 Aciliyeti yoksa 9060xt 16gb'ı bekle, herkes övüyor ama hiç deneyimlemedim AMD tarafını
  2. furkah

B580 mi 9060xt 8g mı Rtx5060 8g mı Alınır?

Monitör 1080p ise çok takılma 8gb işine, 15k civarına bulursan söylediğin iki kartta gayet uygun bence. Benim tercihim RTX 5060 olur ne kadar sevilmese de. Bazen 9060xt'nin 16gb modeli de 18-19 bandına düşüyordu diye hatırlıyorum beklemek istersen onu da bekleyebilirsin. B580 hakkında fikrim yok.
  3. furkah

Xpg Spectrix D35 8gb 3200mhz Cl16 Ddr4 Siyah Single Kit Ram 2599tl İtopya

Hocam şansınız hiç yoksa uğraşırsınız ramle ikinci elden, şehir içi test edilip alınıyorsa tadından yenmez. Zaten şuan Vatan'dan topladıklarını çıkarmaya çalışıyor millet, iyi şeyler denk gelebilir.
  4. furkah

Xpg Spectrix D35 8gb 3200mhz Cl16 Ddr4 Siyah Single Kit Ram 2599tl İtopya

bence şu zamanlar ram falan ikinci elden kovalanmalı gerçi onlar da kendilerini aştı ama
  5. furkah

9060 Xt Ddr5 Pc Toplama

İkinci elden diziyorum 7500f 4k, 16gb 5200mhz ram 7,5k, colorful b650 5k kadar tuttu elimde m2 ssd ve ekran kartı var o yüzden biraz rahat oldu ama ram konusunda yakın gelecekte yükseltme yapmayı düşünüyorum elimdeki parçalardan çıkabilirsem. Bir de aldığım parçaların sıkıntısız çalışması lazım...
  6. furkah

SteelSeries Arctis Nova 3X ses yırtılıyor

Ürünü bugün teslim aldım, CS 2 oynarken ses yırtılmaları ile karşılaştım; yazılımla alakalıdır diye geçiştirdim fakat müzik dinlerken de 1-2 kez olunca rahatsız oldum biraz. Kesin bir çözümü var mı yoksa kronik bir sorun falan mı ? Bi ara düzeldi gibi oldu ama sorun hala aynı anakartın type-c...
  7. furkah

❌İndirim Bitti! Steelseries Nova 3P 4300TL

turkuaz
  8. furkah

renk işi kötü oldu sadece çok cırtlak değildir umarım
  9. furkah

Geçen indirimde turkuaz nova 3x almıştım da daha gelmedi, şimdi de şansa siyah düşmüş ama farklı model bunu alıp onu iade mi etsem değer mi sizce?
  10. furkah

🔥İndirim SteelSeries Arctis Nova 3X Wireless 4.099₺

usb dongle çıkıyor mu içinden?
  11. furkah

Yeni Ram taktım ekran gelmiyor

3400mhz yaptım oldu ama 3600 yapamayacak mıyım onu anlayamadım neden zorladı ki bu kadar
  12. furkah

xmp profilden yaptım direkt olmadı
  13. furkah

Hocam oldu benim aptallığım driver yükleyeceğim zaman driver yerine BIOS yüklemişim yeni fark ettim şimdi, sistemi açtım ama mhz 3600e çekince overclock başarısız oldu hatası alıyorum
  14. furkah

Jbat1den de yaptım bios pilini çıkarıp da taktım yok ekran gelmiyor kafayı yedirtti bu sorun pişman oldum yeni ram aldığıma
  15. furkah

Hocam deniyorum deniyorum olmuyor anakartta yanan ışıklarda cpu yanıyor sönüyor bi anlığına dram yanıp hemen sönüyor sonra hiçbiri yanmıyor, bios pilini çıkarıp denilenleri yaptım tek ram denedim yok hiçbir şekilde açılmıyor ekran
  16. furkah

Ryzen 5 5600 MSI B550M-PRO VDH MSI Ventus RTX 3060 12gb 3x8gb 3200mhz Gskill Rijpaws RAM Kasa önünde 3 adet ARGB fan Arka ve kasanın üstünde birer adet egzoz fan Stok soğutucu 1Tb Gen3 M2 ve 480GB Sata SSD 1776893427 pc parçalarını bi önceki yanıtta yazdım ama şuan GPUZ indirip ekran...
  17. furkah

Bilemiyorum da 1ST Player NGDP 750W yeni almıştım sıkıntının ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
  18. furkah

Hocam yapmam gereken işlemleri teker teker sırayla söyleme şansınız var mı pili çıkardıktan sonrasını falan pek beceremedim sanırım
  19. furkah

bios pilini çıkardım ramleri taktıktan sonra mı takayım yoksa fark etmez mi? 1776889681 BIOS pilini çıkardım işe yarar umarım
  20. furkah

denedim maalesef olmadı ekran gelmiyor ama başta şu anakartta yanan ışıklardan hepsi yanıp sönüyor VGA yanmıyor bu dikkatimi çekti
Geri