Arama sonuçları: *

• Users: Ahmetxacr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Darboğaz yapar mı sizce

Arkadaşlar rtx 5070 aldım ama işlemci olarak razen 5 9600x var sıkıntı çıkarır mı
  2. A

Yurt dışından ekran kartı

Arkadaşlar yurt dışında arkadaşım var ekran kartı almak istiyorum ama kargo ile gönderse bunun bir vergisi var mı yada gümrük de takılır mı bilen var mı ?
  3. A

Yurt dışından ekran kartı

Arkadaşlar yurt dışında arkadaşım var ekran kartı almak istiyorum ama kargo ile gönderse bunun bir vergisi var mı yada gümrük de takılır mı bilen var mı ?
  4. A

Yardım İlk defa sistem kuracağım

Zaten beklicem onları ama fiyat konusunda kesinlikle o fiyatlardan çıkmaz şuan aklımda 3090/3080/4070s var
  5. A

Sadece ekran kartı toplam bütçe 40k 1740917493 Yani şuan 4070s ile 3080ti arasında kaldım
  6. A

Arkadaşlar genellikle rust oynanacak 2k grafilklerde 120fps üstü vermesini istiyorum benim düşüncem rtx4070 süper 26k bandında bu fiyata daha iyi ekran kartı var mı alınabilecek
  7. A

İlk defa sistem topluyorum yardım eder misiniz

Daha çıkmadı Knk 5 gün sonra satisa çıkacak
  8. A

Şuan bakiyorum acayip içime sindi fiyat fena değil 7900xt 28 k
  9. A

En fazla 3 ay vaktim var ben valo yada cs oynamiyacam oynayacağım oyun %70rust onda da ben 2k orta grafiklerde 100fps üstü vermesini istiyorum
  10. A

Biliyorum o yüzden Almanya’dan gelecek 23 bin tl ye denk geliyor 1740903760 Onun farkındayım o yüzden Almanya’dan gelecek
  11. A

3 ay önceki (saçma sapan hazır sistemlerden bıktım) yazılı videodaki tüm parçaları aldım ekran kartı hariç ekran kartını 5070 almayı düşünüyorum tr den satış fiyatı 25 k deniyor ama bu fiyat dan çıkmayıp karaborsaya düşeceği için yurt dışından gelecek sizce uygun mu değilse ne almamı önerirsiniz ?
  12. A

İlk defa sistem toplayacağım

Arkadaşlar ddr5 bir sistem topluyorum işlemcim amd razen7500f ama hangi anakartı alsam iyi olur biostar Anakartlarının hiç bir yerde stoğu yok max 4-4.5 k arası
Geri