Arama sonuçları: *

• Users: jext
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. jext

S24 FE KULLANICILARI BURAYA

Merhaba s24 fe almak istiyorum oyun performansı kamera performansı günlük kullanım eksik bulduğunuz çok iyi bulduğunuz yanlarını kullanan kişilerden yazmasını istiyorum şimdiden vaktini ayıran herkese teşekkür ederim.
  2. jext

S24 FE Mİ14 T kullanan kişilerden tavsiye

Hocam sen geçen konu açtığımda yanıt vermiştin s24 fe oyunlarda performansı kötü diye fikrini ne değiştirdi s24 fe mi kulanıyorsun?
  3. jext

S24 FE Mİ14 T kullanan kişilerden tavsiye

Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım öncelikle kullanan kişiler veya bu telefon konusunda bilgisine güvenen kişiler yorum yaparsa sevinirim. 2 telefon yazdım bunlardan bir tanesini alacağım aradığım kriterler oyun az oynarım ama iyi performans beklerim donma takılma istemiyorum kamera çok...
  4. jext

S24 FE ve X7 PRO Karşılaştırması

Beyler yorumlarınız için teşekkür ederim poco x7 pro kullanan varsa aranızda kullandığı kadarıyla tecrübelerini anlatabilir mi?
  5. jext

S24 FE ve X7 PRO Karşılaştırması

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır telefonumu yenilemedim şuan note 9 s kullanıyorum bu iki model arasında kaldım telefondan anlayan kişiler objektif şekilde yardımcı olursalar sevinirim telefonda genelde çok oynamam ara sıra pubg fotoğraf cok çektiğim söylenmez ama Güzel çeksin fotoğraf hangisi...
  6. jext

HPET Açılmalı mı? Rust Oyuncuları İçin Tavsiyeler

Hocam bendede aynı şekilde karakolda 60 fpslerde geziyor onun dışında 70-110 arası gidip geliyor
  7. jext

Hocam kaç fps aldın yardımcı olayım sana bazı ayarlar yapman lazım yoksa çok kötü değerler alırsın 1743535656 Ekledim hocam seni
  8. jext

Olur dc ver yaş kaçtı bu arada?
  9. jext

Sakin ol atarlı bıdık
  10. jext

Merhaba arkadaşlar hpet diye bir şey öğrendim 35 fps artışı sağlıyormuş açılmalı mı bu konuda gerçekten bilgisi olan kişiler yorumlarsa sevinirim. Teşekkürler (rust oynuyorum genelde)
  11. jext

Çözüldü✓ VİRÜS PROGRAMI ÖNERİ

Herkese fikirleri için teşekkür ederim arkadaşlar
  12. jext

Çözüldü✓ VİRÜS PROGRAMI ÖNERİ

Selam bilgisayara manicraft modları indireceğim (mc orijinal) fakat bundan önce site tavsiyesi olur virüs programı tavsiyesi olur norton iyi midir alınır mı veya ne alayım güzel korusun parası önemli değil gerçekten bu konuda iyi olduğunu düşünen kişiler yorum yaparsa memnun olurum. Teşekkürler
  13. jext

Yardım Minecraft bedrock sürüm değiştirme

Chunker ne oluyor hocam pek bilgim yok
  14. jext

Yardım Minecraft bedrock sürüm değiştirme

Merhaba bir hafta önce Minecraft java ve bedrock satın aldım arkadaşlarla mc oynayacağız sürümü bedrockta düşürmem gerekiyor aynı sürümde olmamız için bir yolu var mıdır bunun?
  15. jext

Minecraf Düşük Fps Sorunu

Orijinal kanka
  16. jext

4060 ti r5 7500f cpu 45 55 arası gpu 40 55 arası gidip geliyor 16 gb ram var
  17. jext

Bugün mc aldım fpse baktığımda 100 gösteriyordu beyler düşük değil ama daha yüksek bekliyordum nedir sebebi bilen varmı veya normal bir durum mu? Java oynuyorum bu arada
  18. jext

Çözüldü✓ R5 7500F ÇOK ISINIYOR YARDIM EDİN

Sorunum bugün çözüldü mağazaya gittim sorunu anlattım macunu değişti ve sorun ortadan kalktı herkese teşekkürler.
  19. jext

Eyvallah
  20. jext

Dediğinizi dikkate alacağım ayrıca Hocam fan ayarlarının speed hızını ayarlamadım sizce bunun bir etkisi olur mu düşündüğüm zaman 90 derecede beni rahatsız edecek seviyede çalışması gerekmez mi ?
Geri