Arama sonuçları: *

• Users: harunpatpat
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Overclockla uğraşıyorum onun için uzun süre kullanabileceğim kule tipi fan

Bunu al bence iyi bu marka kötü mal yapmıo bende kullanıyorum memnunum
  2. H

Öneri 14000 Liraya 4060ti alınmalı mı?

Güncellik istiyosan 5060 alınabilir yoksa 4060 önermem rx tarafına pozitif bakarsan rx6800xt de baya iyi kart
  3. H

Ryzen5 5600 mü yoksa i5 1140f mi

Bunların arasında pek fark yok 32 mb önbellek dışında r7 5700x al derim fark görülür onda
  4. H

2.ELDE BU FİYATA BU KART ALINIR MI ?

Al rx6800xt kullan derim ama ne için kullanıcaksın nvidia kartlara fazla fiyat biçiliyor bence
  5. H

İntel B580 vs AMD Radeon 6700XT

Hayır her güncellememi sorunsuz yapıp devam ettim öncesinde rx 6600 kullandım oda sorunsuzdu rx6700xt almanı öneririm voltaj hatası dediğin ben oc da yaptım kendimde sorun yaşamadım (oc işini abartmamanı öneririm:)
  6. H

İntel B580 vs AMD Radeon 6700XT

Bana sorarsan kendim kullanıyorum bakımı yapılmış yada kendin bakımını yapıcağın bir rx6700xt öneririm baya güçlü kart b580 beklet bence sormak istediğin bişey olursa sor kullanıcısıyım
  7. H

GTA 5 err_gfx_d3d_init hatası

4 mart sabah gta v girdim oynadım kapadım akşam yine girip oynadım ve bu hata ile karşılaştım GTA 5'err_gfx_d3d_init ' ekran kartı ile alakalı sonuçlar çıkıyordu ddu ile ekran kartı sürücüsünü sildim(AMD RADEON XFX RX 6600) ekran kartım 25.2.1 adrenalin edition sürümünü yükledim yine aynı oyuna...
Geri