Arama sonuçları: *

• Users: Dr.Vega
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Dr.Vega

PC Alımı İçin Yardım

Forumda üyenin yapmış olduğu site https://incehesap.ggbaba.info/ 1790254805 Forumda üyenin yapmış olduğu site https://incehesap.ggbaba.info/
  2. Dr.Vega

PC Alımı İçin Yardım

2 hafta önce Gaming Gecesinde 88 bin TL idi. 1790156181 Gaming Gecesini bekleyebilirsin
  3. Dr.Vega

70 Bin TL - 80 Bin TL Arası Sistem Toplama Rx9060xt-16gb ve AMD Ryzen 5 7500x3d

Kart Axess (peşin fiyata 6 taksit için) ise cuma akşamı Gaming gecesine bakabilirsin
  4. Dr.Vega

Yüksek Performanslı Kasa Fanı Önerisi

Güzel fanlar hepsi ancak en yüksek devirde çalıştırmazsın (gerekte olmuyor) çok sesli oluyorlar. Geçen hafta fanlarımı değiştirdim. Egzoz fanı olarak paylaştığınız thermalright fanın R9 versiyonunu aldım. Gayet başarılı
  5. Dr.Vega

PC Satıp Bu Tarz Cihaz Almak Mantıklı mı?

Size tavsiyem İnternet hızınız iyi ise Apollo + Moonlight kurulumunu araştırabilirsiniz. Anakartınızın Wake on Lan özelliği de var ise internetin olduğu herhangi bir yerden pc nizi açıp kullanabilirsiniz. TV , başka bir bilgisayar, telefon tablet farketmeksizin. Tavsiye ederim
  6. Dr.Vega

❌İndirim Bitti! Anker 45w Şarj Aleti 609tl Hepsiburada

Yazdığınızı okudum. Hepsiburada Premium üyesiyim ve fiyat aynı. Premium kelimesini de iki kez yanlış yazdığınızı da gördüm.
  7. Dr.Vega

❌İndirim Bitti! Anker 45w Şarj Aleti 609tl Hepsiburada

Fiyat Yanlış 709 TL
  8. Dr.Vega

63 Bin TL Hazır Sistem Alınır mı?

Güncel Bileşenleri mesaj olarak sor. Anakart, ram, ssd gibi parçalarda stok yok diye başka model marka gelebiliyor
  9. Dr.Vega

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 Lcd 2.414 TL

Kendi uzunluğu yetmez ise Herhangi bir Type c den Type c ye kablo ile bağlayabilirsin. Arkadaşların dediği gibi USB portundan yeterli güç alması lazım yoksa veriler donuyor ve ekran kapanıp geri açılıyor. Ben monitörün yanında kullanıyorum. Fps i görebilmek için TRCC uygulamasını yüklediysen sil...
  10. Dr.Vega

Eventvwr Üzerinden Aldığım Ekran Kartı Hatası İçin Yardıma İhtiyacım Var

Paylaştığın kayıtlar sorunu net gösteriyor: nvlddmkm kaynaklı 153 hataları ("Restarting TDR occurred on GPUID:100") ve hemen ardından Display 4101 uyarısı ("görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla kurtuldu"). Bu TDR (Timeout Detection and Recovery) demek: ekran kartı belirli bir süre...
  11. Dr.Vega

🔥 İdefix’Te 5.000 TL ve Üzeri Alışverişe 1.000 TL Worldpuan + 6 Taksit Fırsatı!

Teşekkürler. Kasa fanlarını yeniledim.
  12. Dr.Vega

Ekran Kartı Fiyat Patlaması

13.06.2025 Gaming gecesi O zamanlar stok bitmiyordu bile
  13. Dr.Vega

5070 Ti Beyaz Sistem Bileşenleri

Konuyu Toplama Bilgisayar Tavsiye Bölümünde aç
  14. Dr.Vega

Ekran Kartı Fiyat Patlaması

Konuyu görünce 14 ay önce (1 hafta içinde) topladığım sistemi hesapladım. Bekleyen parayı eritiyor piyasa ne olacak kimse bilemez. Benden bir Örnek:
  15. Dr.Vega

Lian Li Hydroshift Lı Lcd

İncehesap gaming gecesine geliyor. O şekilde en uyguna alabilirsin. Ancak F/P sogutucularda var. Hydroshift serisi görünüş severler hortum gizlemek isteyenlerin tercihi
  16. Dr.Vega

Lian Li Hydroshift Lı Lcd

5070 ile ne alakası var ki, işlemcin nedir
  17. Dr.Vega

Lian Li Reverse Fan Gaming Gecesi İndiriminden Alınır mı ?

Kasa beyaz alacaksanız beyazı geldi kasanın pek bulunmuyor beyazi
  18. Dr.Vega

Sıvı Soğutma Hortumu

Hortumlardan biri pompanın suyu doğrudan bastığı çıkış hattı olduğu için basıncı ve titreşimi orada net hissedersiniz. Diğeri ise suyun radyatörden süzülüp döndüğü giriş hattı olduğu için akışı çok daha sakindir, hissetmemeniz doğaldır. Yük altında işlemci sıcaklıklarınız normalse sisteminiz...
  19. Dr.Vega

Sıvı Soğutma Hortumu

Yük altında işlemciyi 5-10 dk çalıştır. Sıcaklık değerlerini kontrol et. Hortumların bir pompaya yakın pompanın dinindeki kısmına bir de radyatör yani fanların olduğu kısımdaki hortuma dokun. Normal çalışıyor ise pompa kısmı daha sıcak gelecektir. Bu testi yük altında 5 10 dk çalışırken yapmalısın
  20. Dr.Vega

Gta 6 Yeni Sızıntı (4. Sızıntı)

[H2 id='Take-Two+GTA+6+Szntlar+Sonras+283+Milyar+Dolar+Deer+Kaybetti']Take-Two GTA 6 Sızıntıları Sonrası 2,83 Milyar Dolar Değer Kaybetti[/H2] Yahoo Finance verilerine göre Take-Two hisseleri, sızıntılar başlamadan önce 18 Ağustos’ta 248,13 dolar seviyesindeydi. Sonraki iki gün içinde fiyat...
Geri