Arama sonuçları: *

• Users: CanBatu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Migros Sanal Market kurye gönderiyor mu

bugün Migros Sanal Market'ten sipariş yaptım 400 TL civarında saat seçmeme rağmen bana şimdi bildirim geldi şu mağazada siparişlerin hazır gelip alabilirsin diye. İlla gidip almam mı lazım
  2. C

İzmit merkezden otobüs ile gidilebilecek bungalov var mı?

Arkadaşlar Kocaeli/İzmit merkezdeyim, araba kiralamak istemiyorum. 4-5 kişi ulaşımı otobüs veya benzeri şeylerle bungalova gidebileceğimiz nereler var? Bilen varsa yardım edebilir mi
  3. C

Akbank görüntülü görüşmede ne tür sorular soruyorlar?

Bu seferde onlinedaki kampanyalardan yararlanamıyormusuz hocam öyle söylediler
  4. C

Kadın olmadan olmuyor mu veya başka çözümü yok mu dönmeden
  5. C

Hocam bazıları telefonu dönüdürcen falan demiş öyle şeyler var mı
  6. C

Kadın mı yapmaa ya erkek gelmesi çok mu zor
  7. C

Merhaba bende sosyal anksiyete var utandığım ve takıldığım an bağırma saçmalama küfür tarzı şeyler yapıyorum. Kart alıcaktım ama özelliklerden faydalanmak için online üzerinden almam lazımmış. Telefonda görüntülü ne soruyorlar biliyim ki o an zor anlar yaşamayayım. Bilenler yardım ederse sevinirim
  8. C

PS5 Dualsense FC25 Te sorun mu çıkarıyor ?

Öyle alıştım önceden beri hocam
  9. C

Hocam yön tuşları ile oynuyorum ara sıra elim kayınca mesela sadece sağa gitmek değil de 3 tanesine falan basınca birden topu kaldırıyor bunu normal mi yoksa kolla alakalı mı kol bugün geldi de sıkıntı mı var çözemedim
  10. C

Arkadaşlar bugün yeni kol aldım. oyuna girdiğim zaman ultimate teamde yön tuşlarının 3 tanesine aynı anda basınca oyunda topu birden kaldırmaya başlıyor hiç bir tuşa basmama rağmen bu kol ile ilgili bir şey mi
  11. C

PS5 DualSense orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Vatan Bilgisayar sitesi üzerinden ettiğim PS5 DualSense geldi. Orijinal olup olmadığına ve de driver veya uygulaması var mı nasıl bakabilirim? Laptop için almıştım bu arada.
  12. C

PS5 Dualsense beyaz sararma yapar mı

Onu belirtmemiştim laptop var hocam onun için alıyorum
  13. C

Hocam son olarak siz olsanız hangi renk alırdınız?
  14. C

Siyah için bu olmaz değil mi hocam daha hoş geldi siyah gözüme
  15. C

Siyah alsam peki bir sıkıntı yaşar mıyım herkes siyahla sıkıntı olmaz diyordu renk açısından
  16. C

Hocam eğer sıcak veya nemli ortamda herkes sararıyo demiş normalde sorun olmuyormuş ama
  17. C

Olduğum yer çok sıcak oluyor hele yazları inanılmaz sıcak dolayısıyla mouse tutarken bile ıpıslak oluyor bu yüzden beyaz alsam sararma yapar mı bazıları söylemiş ama emin olamadım
  18. C

PS5 Dualsense hangi renk alınır

https://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps5-dualsense-kablosuz-kontrol-cihazi-siyah.html bu öyle mi hocam
  19. C

Sonradan üretilme falan diyordu ben de videoda görmüştüm
  20. C

Bazıları siyah veya beyazda kronik sorun var sonradan çıkanlarda yok diyorlar ne kadar doğru bu
Geri