Arama sonuçları: *

• Users: wierenjua
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. wierenjua

Oyun Oynarken Ekranın Kararması Sorunu

hocam onu nasıl kapatıcam bilmiyorum ama ekranla alakalı değil direkt sorun ekran kartında
  2. wierenjua

monitör ayarlarını hemen kontrol edip sonra böyle bir sorun olursa yazarım size hocam 1742222135 hocam moniyör standart modda calısıyor
  3. wierenjua

Sanırım çözdüm ama bu ekran kartımda sorun olduğunun da belirtisi msi afterburner programından Core clock mhz hııznı 100 azaltınca olmadı sorun
  4. wierenjua

Benim şansıma galiba anlayamadım gitti yanlış kablolama yapar mı
  5. wierenjua

sende de var mı sorun hocam
  6. wierenjua

psu değiştirdim birazdan yine deneme yapacam
  7. wierenjua

PC kapanmıyor ama oyunu kapatıyor ve cidden psu bayağı dandik
  8. wierenjua

Denedim
  9. wierenjua

Hocam bende hayatım boyunca hep amd aldım ve hep çok memnundum bu böyle olmadı çözemedim gitti 1741721745 Ramlerin profili expo 1 6000mhz 1741721778 Radeon software bende yüklü değil sadece driver yükledim
  10. wierenjua

Hocam psu kasayla geldi ama yeni bir tane istedim kasayla gelen deepcool ama kapatıp açarken çat diye ses çıkardığı için cinnet geçirip msi mag a750gl modelini istedim
  11. wierenjua

Wattman nedir tam olarak
  12. wierenjua

Abiler sistem topladım RX 7800 Pulse MSI B40 anakart 7600 Ryzen ama saçma bir şekilde oyun oynarken ekrar kararıyor ve oyunlar gidiyor CS Forza ne oynarsam oynayayım sürekli oyunlar böyle oluyor driverlar güncel BIOS güncelledim sıcaklık değerleri işlemci maksimum 65 61 arası ekran kartı...
  13. wierenjua

MSI B840 Gaming Plus Wi-Fi

Abiler asla RAM'leri ayarlayamıyorum, cok karışık bir BIOS ve bilgsayar çok geç acılıyor neden çözemedim. BIOS güncelledim sadece PC yeni kurdum. DDR5 sistem ama cayip geç açılıyor
  14. wierenjua

Msi B840 Gaming Plus Wi-Fi Bios Ayarları

Abiler yeni sistem topladım kablolama falan her şeyi kendim yaptım ama bios ayarlayamadım sistem ddr5 acayip geç açılıyor biosu çok değişik asla çözemedim ne olur yardım edin delirecem.
Geri