Arama sonuçları: *

• Users: Nezkan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. N

Çıraklık Eğitimi mi Üniversite mi?

Son tercih günü 17 temmuzmuş en kötü yazın 1 ay tercih dönemine kadar gider ona göre fikir lede ederim iyiyse mesem yazar kötüyse puana göre yerleşirim sağolasın abim Haklısın gençlık dönemim erir belki ama para zaten yani öenmli tabikide benim önceliğim işi öğrenmekte belki ucuza çalışırım ama...
  2. N

Lise mezunu oldan kastın nedir yani sadece lise diploman olsun anlamında mı yoksa meslek hariç güzel bir lisede eğitim gör, yks odaklan anlamında mı? Bu konuda ailem okuyup adam ol diyorlar en başında tabii ama bir yandanda kendi hayatın sen bilirsin diyorlar ama okumamdan yanalar. Açıkcası...
  3. N

Zaten Mesleki Eğitim Merkezi diğer adıyla çıraklık eğitim lise diplomamı veriyor. Eğer sanayi yolunu seçersem pekte lise okumanın mantığı yok iyi bir üniversite için ayrı tabi. Bunuda araştırdım aslında yani bence illaki kaporta veya elektrik işine ihtiyacımız olur ki zaten ülkemiz elektrikli...
  4. N

Öncelikle 14 yaşındayım. Bir lgs öğrencisiyim. Fakat bu son yılda okumaya karşı ilgim baya değişti yani mesela artık okumak mantıklı gelmiyor 22 yaşıma kadar okuyup ne yapacağım belli olmayacağı yerine 22 yaşına kadar sanayide usta olabilirim düşüncesi çıkmıyor aklımdan. Tabi lise okuyacağım...
Geri