Arama sonuçları: *

• Users: Drop Candy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Ryzen 9 7950x3d uyumlu anakart

Herhangi bir sorunu yoktur değil mi? Bütçeyi 10000 TL'ye kadar çıkarabilirim
  2. D

En uygunundan alabilir miyim öneri? Uyumlu olsun
  3. D

Anakart önerir misiniz?
  4. D

18 Yaş Altı Kart Önerisi

Hesaba para atarken ve atmden para çekerken kesinti var ama onun haricinde yoktu sanırım
  5. D

Temu sipariş sınırı kaç tl ?

Vergiler dahil olmadan 1050 TL civarına kadar alabilirsin zaten daha fazlasını aldırtmıyor vergi dahil 1600-1700 TL civarı olmalı
  6. D

Sistem uyum kontrolü

Her anakarta uyarda sıkıntı anakartta ki slotlar ben pek bilmiyorum anakartlar hakkında fazla bilgiye sahip değilim olurda yeterli alan kalmazsa çoğaltıcı alırsın ya sıkıntı olmaz
  7. D

Sistem Topluyorum Sizce Nasıl ❓❓

Savunma değil sadece sen neden bu kadar tetiklendin onu anlamadım bu forumda isteyen herkes konu açabilir konuyu açmasının sebebi aklında kalan sorulara cevap bulmak değil mi? Sadece önerin varsa yap yoksa geç bu tarz konulara takılmak uzun vadede kötü olabilir senin için ağır başlı olmalısın...
  8. D

Sistem Topluyorum Sizce Nasıl ❓❓

Açabilir... Daha iyi bir parça önerisi bekliyordur veya topladığı sistemi son kez teyit etmek istiyordur
  9. D

Ryzen 7 7800x3D soğutucu tavsiyesi

İkinci el temiz 360mm bakmanı öneririm
  10. D

F/P kralı parçalar önerebilir misiniz?

Psu sıfır alacağım orası kesin ama anakartta pek sıkıntı çıkmaz gibi. Ayrıca over clock ile işim olmaz o konuda sıkıntı yok
  11. D

Evet ama anakart ve psu önerisi lazım bana ne alacağım hiç bir fikrim yok... Ayrıca 2. el anakart alsam sıkıntı çıkar mı?
  12. D

Sen biraz yanlış anlamışsın... Ben ryzen 9950x3d ile uyumlu en kral f/p parçaları istemiştim fazlasını değil sadece uyumlu olması yeterli mesela goodram 16gb cl30 6000mhz uygun gitmez mi? Öyle G-Skill veya diğer yüksek fiyatlı ramlere gerek yok sadece f/p bakımından diğer bileşenleri istiyorum...
  13. D

Sistem uyum kontrolü

Hayır ya ayrı ayrı alsan yeterli olur herhalde 500 TL tanesi sen bence 6 tane ayrı ayrı al 3000 TL oluyor onları takarsın demek istiyorum ama nasıl olur pek bilmiyorum çoğaltıcıya filan gerek kalmaz inş yeterli alan vardır anakartta
  14. D

Ben genelde yüksek oyunculu sunucularda oynuyorum bir çok patlama efekti falan var tabii 9800x3d fazlasıyla yeterli ama 8 çekirdek ve 5.2 ghz değil mi? Aslında ryzen 7950x3d var oda olabilir 5.7 ghz ve 16 çekirdekti sanırım tabii o kadar para vermişken diyorum ki yeni çıkacak olan 9950x3d yi...
  15. D

Ne kadar olur ben 30k diye bekliyorum
  16. D

Sistem uyum kontrolü

Herhalde kullanabiliyorsundur ama benim önerim Be quiet fanları. Lian li oldukça pahalı ama üzmez tatmin eder. Kasada 8 fan yeri olmalı alt tarafa 3 tane sol dikey tarafa 2 tane sağ dikey tarafa 3 tane sanırım ama 2 tane yeterli olur ya içerde ki havayı dışarı atması yeterli olmaz mı bütçen...
  17. D

Fazla açılmak istemiyorum bütçem biraz kısıtlı çünkü başka şeylerde var alınacak mesel böyle saf kas gücünde bir ekran kartı alsam yeterli olmaz mı sadece 1 ay götürecek. Ayrıca evet Ssdyi 2. el almayacağım sıfır onda önerin var mıdır? Kingston KC3000 falan mı var sadece f/p ya aslında tek...
  18. D

Teşekkürler ama beni sadece 1 ay götürmesi yeterli ekran kartının ondan sonra ölü mü dirimi kalması pek önemli değil uzun vadeli bir kullanım olmayacak çünkü ekran kartında. Diğer bileşenlerde aynı şekilde şimdi sadece 9950x3d ile uyumlu şekilde çalışabilecek uygun fiyatlı ve fiyatının...
  19. D

Peki anakart veya diğer bileşenler nasıl olmalı anakartta en çok takıldım
  20. D

Yani 10k ? Ama 2. el alacağım onu belirteyim
Geri