Arama sonuçları: *

• Users: mixproo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Yardım F/P SSD ÖNERSİ YARDIM

benim sistemim önceden windows 10 iken gayet hızlı açılıp kapanıyordu win 11 yaptım aşırı bi yavaşlama oldu daha sonra tekrar 10 a çevirdim ama değişen bir şey olmadı bi kaç arkadaşa sordum ssd almamı söyledi sistemde 24 gb ram 2090 var uygun fiyatlı ne önerirsiniz teşekkürler
  2. M

F/P SSD ÖNERİSİ YARDIM

benim sistemim önceden windows 10 iken gayet hızlı açılıp kapanıyordu win 11 yaptım aşırı bi yavaşlama oldu daha sonra tekrar 10 a çevirdim ama değişen bir şey olmadı bi kaç arkadaşa sordum ssd almamı söyledi sistemde 24 gb ram 2090 var uygun fiyatlı ne önerirsiniz teşekkürler
  3. M

Ekran Kartı Tavsiyesi

İzmirde hocam tabi olur
  4. M

Ekran Kartı Tavsiyesi

hocam ekran kartında hala kararsızım şimdi gruptan alsam herkes bir olmuyor son paramı da kaptırmak istemem kardeşimle topluyorum onun lafını da hiç çekemem ama şu sahibinden sayfasındaki ilanlar nasıl sizce 2060 ve bi altındaki https://gpuworldturkiye.sahibinden.com/ 1741786326 veyahut size...
  5. M

Ekran Kartı Tavsiyesi

çok teşekkür ederim
  6. M

Ekran Kartı Tavsiyesi

bios güncellemesini nasıl yapacağım hocam onunla ilgili bir video vs var mı kusura bakmayın uğraştırdım sizi de
  7. M

Ekran Kartı Tavsiyesi

hocam tekrardan merhaba şimdi biraz daha araştırma yaptım işlemci dediğiniz gibi https://www.pttavm.com/amd-ryzen-5-5500-3-6-ghz-am4-16-mb-cache-65-w-tray-fansiz-islemci-p-246134518 bunu aldım güç kaynağı için bunu düşünüyorum iyi derseniz sipariş edeceğim...
  8. M

Ekran Kartı Tavsiyesi

hocam güç kaynağını değiştirmesini filan bilmem de o 400 wat a göre bir ekran kartı söyleseniz olur mu aceba sizi de meşgul ettim kusura bakmayın teşekkürler şimdiden
  9. M

Ekran Kartı Tavsiyesi

efendim çok teşekkür ederim tavsiyleriniz için ram 24 gb güç kaynağı hepsi için yeterli olur değil mi teşekkür ederim tekrardan 1741685324 birde sııfr ekran kartı uygun fiyatlı sizce hangisi olabilir
  10. M

Ekran Kartı Tavsiyesi

AMD A8 9600 APU Soket AM4 3.1GHz 2MB Önbellek 65W işlemcim bu reis ben hiç anlamam bu donanım işinden bana en uygununu söyler misin lütfen 1741684458 bide ben render alırken çok uzun sürüyor oyunlarda kasma donma var bunları hızlandırmam için 10k kadar bütçem var neler alıp hızlandırabilirim
  11. M

Ekran Kartı Tavsiyesi

güzel oyun vs oynatır mı reis bide link atar mısın bide başka hangi ekran kartlarını kaldırır
  12. M

Ekran Kartı Tavsiyesi

merhaba ben apu sistem aldım bundan 2 3 sene önce ekran kartı takmak istiyorum sizce hangi ekran kartı benim için en uykunu olur ? Aerocool VX Plus 400W Güç Kaynağı ASRock A320M HDVR4 2DDR4 4SATA3 mATX AM4 Anakart
Geri