Arama sonuçları: *

• Users: Mordecaai
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Tebilon Sitesi Güvenilir mi?

Hocam bende zaten 2k 260 hz Asus Tuf Gaming monitör almayı planlıyorum 4k seviyesine pek çıkacağımı sanmıyorum. Soğutucu olarak da sıvı soğutma hakkında pek bilgim olmadığı için Deepcool AS500 140mm kule tipi soğutucu düşünüyorum tavsiyeniz için de tekrar teşekkür ederim
  2. M

Allah kabul etsin hocam afiyet olsun ayrıca cevaplarınız için de teşekkür ederim
  3. M

Hocam zamanınızı alıyorum ama aklıma takılan birkaç soru daha var cevaplayabilirseniz sevinirim 1-Kargonun gelmesi kaç gün sürdü 2-Ürünlerin garanti süresi varsa ne kadar ve garanti belgesi de gönderdiler mi 3-Kasayı geldiği haliyle mi kullanıyorsunuz yoksa OC veya bios ayarları yaptınızmı...
  4. M

Peki kargolama sürecinde bir sorun oldumu yanlış parça gelmesi arızalı ürün vs ayrıca ürünün faturasını ve kutularını da gönderiyorlar mı ürünle beraber
  5. M

Hocam sisteminizden memnunmusunuz acaba ? Ben de tebilon üzerinden hazır sistem almayı planlıyorum ya sizin sistemin aynısını ya da bir benzerini alacağım da ben de tam emin olamadım kullanıcı deneyiminizi de merak ettim cevaplarsanız sevinirim
Geri