Arama sonuçları: *

• Users: ouyxı
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Büyüme hormonu nasıl artılılır?

1.73 yaşına göre iyi dostum 17 yaşındayım 194 boyum var kısa olmak istiyorum :D
  2. O

|{+18|Hiç kullanılmayan bir halıda kirli ve birbirine paralel yanıklar olması

hocam bi görsel atsana merak ettim
  3. O

Konuşma Sınavı İçin Konu Tavsiyeleri

haklısın genel olarak bu durumu düzeltmeliyim iş hayatında üniversitede sorun yaşarım
  4. O

bunu yenmeye çalışıyorum çok aşırı düzeyede utanırım insan karşısında örneğin kızlar falan muhabbete çağırırsa anca öyle falan katılıyorum aralarına kendim gidip konu açamıyorum yenmek istiyorum bunu artık çok canımı sıkıyor
  5. O

hocam valla aşırı iyi düşünmüşsün çok iyi olmuş sağol önerin için
  6. O

hocam orası öylede herkesin sana doğru baktığını görünce çok geriliyorum aklımdakini bile unutuyorum bi türlü yenemedim bunu. 1741799313 yok hocam genel herhangi bişey olacak konu ne yapayım diyorum futbolcu falanmı tanıtsam kolay olur
  7. O

tamamen katılıyorum
  8. O

hocam başka derste yapar cuma günü veya haftaya
  9. O

bu sene aynısı olacaktı sonradan çıkıp şarkı söyledim :D hocalar biraz düşünse olacak ama toplum önünde konuşma yapabilmemizi geliştirmek için falan diyerek böyle yapıyor
  10. O

hocam aşk yaptığım dersin bitişinde sınıf arasında nasıl alay edilirim düşünemiyorum :D
  11. O

merhaba 11.sınıfım yarın konuşma sınavı olucaz hoca tahtaya kaldırıp 1 dakika konuşmamızı istiyor ve çok utangaç bir insanımdır konu seçemedim ne anlatıyım konu önerisi verin.
Geri