Arama sonuçları: *

• Users: can01010
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. can01010

Ücretsiz film nereden izleyebilirm

Stremio'dan izle. Stremio torrent tabanlı bir medya tüketim platformu, android ios windowsta uygulamaları var. Teknik olarak yasal çünkü eklenti uygulamaya bir eklenti kuruyorsun, o şekilde dizi/film olan içerikleri uygulamaya çekiyor ve izleyebiliyorsun. Güvenlidir herhangi bir sorun yok ve...
  2. can01010

Güvenilir Papara APK nereden indirebilirim?

Apkpure kullanabilirsiniz, yerleşik olarak virüstotal entegresi de var
  3. can01010

Nedir bu satıcılardan çektiğimiz ?

Kanka dolar almıyoruz zaten satıcılar da dolar almıyor, yurt dışından ürün almak veya doların ülkeye ekonomik olarak yansıması için dolar almaya gerek yok doğru bir mantık değil bu. Dolar almaktan bahsetmiyoruz yani.
  4. can01010

Nedir bu satıcılardan çektiğimiz ?

Dostum dolar fırlamadan önce 37 TL'ydi, şuanda 38 TL, anlık olarak 40'a vurdu ancak orada kalıcı değildi dolayısıyla bir etkisi yok. Dolar artışında birim miktar olarak değil yüzde olarak bakılır, 37'den 38'e yükselmesi %2.7 'lik bir artış anlamına geliyor, bu da satıcıların ürünleri en fazla bu...
  5. can01010

20 yasindan sonra futbolcu olunur mu

Dostum tamamen kendini geliştirmene bağlı. Bunun yaşla inan bir ilgisi yok. Kendine güveniyorsan ve bu yola kendini adayabileceksen olursun. İstedikten sonra yapamayacağın bir şey yok.
  6. can01010

Paparaya girilmiyor

Düzeldi şuan
  7. can01010

Paparaya girilmiyor

Geçen de böyle olmuştu birkaç gün önce, akşama doğru çözülmüştü muhtemelen çözülür aynı şekilde
  8. can01010

Bu laptop alınır mı?

Bence de öyle, sonuçta her ürün farklı bütçeye göre yapılıyor dolayısıyla kullanılan malzeme ve yapılan testler de mutlaka farklılık gösteriyor. Ben de bu fiyat bandındaki ürünlerde kronik bir sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası.
  9. can01010

Bu laptop alınır mı?

Elbette sadece oyun değil biraz da iş odaklı olması gerekiyor bu sebeple laptop tercih ediyorum taşınabilir olması açısından. Legion pro serisini beğendim açıkçası tasarım olarak da 1742269635 130k olan HP Omen iyiymiş aslında, hem 5000 serisi hem de işlemcisi daha verimli gözüküyor. Alttaki...
  10. can01010

Bu laptop alınır mı?

Bu laptopu almak mantıklı mı sizce? En az 2k ekranlı bir sistem arıyordum bütçe 150k https://app.hb.biz/wK3sc3ltpZrN
  11. can01010

Bütçeni ve kullanım amacını söyle laptop önereyim

Hocam 100k'ya bu laptop alınır mi? https://app.hb.biz/9QlOalfA00Pm Ekran 2k, 5070ti 12gb var, işlemcisi ne kadar iyi bilemedim ama. Sizce önerdiğiniz razer mi bu mu almak daha mantıklı? O razer laptopun klavyesini çok beğenmedim ingilizce klavyeymiş ve ısınma sorunu olabiliyormuş.
  12. can01010

Yardım 100K laptop önerisi verebilir misiniz?

Güzel bence de ama ekranı 1080p'ymiş, ekran önemli benim için, performanstan kısıp daha iyi bir ekranlı bir şey almak sorun olmaz yani. Bu konuda farklı bir önerin var mı
  13. can01010

Bütçeni ve kullanım amacını söyle laptop önereyim

100-120k bütçe, ekran en az 2k olmalı, ekran ve cpu öncelik olarak, ikincil olarak ekran kartı ve depolama. 1tb ve üstü olursa daha iyi. Ekran kartı güncel oyunları oynatsın yeterli benim için. Şöyle bir laptop bulmuştum ekranı 4k falan sence alınabilir mi önerin nedir...
  14. can01010

Mac almayı düşünmüyorum ya oyun oynatmadığı için bir de alışık değilim. Rtx 5070ti iyi midir sence? Şöyle bir laptop daha bulmuştum https://app.hb.biz/iO1Z2HuspAJ5 1741883108 Benim düşüncem en güncel oyunları da oynatsın ama önceliğim cpu ve ekran kalitesi aslında, 4000 serisi ekran kartları da...
  15. can01010

100K bütçem var, 125k'ya kadar zorlayabilirim. Ekranın güzel olması ve laptopun zarif durması birincil önceliğim, sonrasında cpu ve ekran kartı da iyi olmalı, oled ekran olursa tabii daha iyi olur. Şöyle bir laptop bulmuştum ama ne kadar iyi emin olamadım...
Geri