Kasayı alalı sanırım 1 ay oldu ama GPU olmadığı için sistemi hiç çalıştırmıyordum bugün ışıklarına bakıcaktım ama kırmızı renkte çok sönük yanıyor fanların dönmesinde sıkıntı yok ama ne yapabilirim
Model:
"Versatile VR-PSU600WFM-PG"
1500₺'ye bir tanıdığım satıyor tam modüler olması çok iyi benim için ama marka güvenilir mi bilmiyorum geminiye sordum versatile genellikle büyük firmaların(FSP vb.) malzemelerini kullanıyormuşmuş ama inanmalı mıyım bilmiyorum o yüzden buraya sormaya karar verdim
Kasada 4xArgb fan var 1 tanesi arka egzoz fanı ama diğer üçüde egzoz gibi sanki napayım yönünü mü değiştirsem ama arka tarafıda çirkin duruyor napacağımı bilmiyorum
Elimde Tuniq Tower 120 Extreme modeli var biraz eski de olsa stok soğutucudan iyidir dedim zaten hediye geldi ama AM4 uyumlu braket bir türlü bılamadım yardım edebilirseniz edin lütfen
O benim bütçeyi biraz aşıyo yoksa zaten wraith bir klavye almayı düşü
Aradaki farklar neler acaba? Manyetik switch daha iyi değilmi(boyut çok önemli değil)
Attack Shark X65 HE ile Akko Monsgeek Fun60 Max modeli arasında kaldım.
X65'te snap tap varmış ama kablosuz özelliği yok, fun 60'ta ise kablosuz seçeneği var ama snap tap yok çok kararsız kaldım
Odyssey G6 27" modelini aldım ama PC'yi açınca açılmıyor, manuel olarak kumanda ile açmak gerekiyor samsung desteğe yazdım "Sistem>Kaynak Algılama>Auto seçili olmalı" dedi baktım bir türlü bulamadım lütfen yardım edin.
en fazla 1500tl bütçem var gerekirse bi tık daha yükseltebilirim red switch olsa harika olur bir de olabilirse kablosuz olsun ama kablosuz olması zorunlu değil
Attack Shark X68HE klavyesinin çizgili tasarımı çok hoşuma gidiyor, ama kendisi bi tık pahalı bir klavye, bütçemi zorlayıp almalımıyım yoksa daha uyguna benzer tasarım ve benzer hızda klavyeler var mı?