Arama sonuçları: *

• Users: denizbgrn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Aradığım filmi bulamıyorum

Dostum iki gündür yapay zekaya sordum o bile bulamadı sen nasıl buldun 😁 film buymuş çok teşekkür ederim 1742234118 Buldum dostum filmi arkadaş yardımcı oldu yinede çok teşekkür ederim
  2. D

Merhaba arkadaşlar bir korku filmi arıyorum yıllar önce izlemiştim fakat ismini hatırlamıyorum size hatırladığım kadarını söylüyorum baba kızı ve oğlu bir eve taşınıyorlar ormanın içinde ve geceleri çatıdan ayak sesleri geliyor çatıda gezenler ise kizilderili gibi yaratıklar evin içine falan...
  3. D

1742163899 Başroldeki adam yani babaları Nicolas Cage ye benziyor hatta 1742163931 Teşekkürler hocam
  4. D

Aynen hocam şömine gibi biryerden geliyorlar yaratiklar beyaz insandan biraz daha kısa cesetleri gömerek tepe yapıyorlar evin yakınına tepenin altı tünel gibi yuvaları hatta 1742163637 Hangisine sorabilirim hocam önerdiğiniz varmı pek anlamıyorum yapay zekadan yardımcı olursanız memnun olurum...
  5. D

Yaratiklar falan tıpatıp aynı dediğin filimde. olsun bunuda izlerim yinede teşekkür ederim dostum
  6. D

Kanka benziyorda bu değil benim bahsettiğim film sanırım 2000 ve 2010 arasiydi hatta adam beyaz saçlı mavi gözlü gibi ufak oğlu var filmin sonunda çocuk saklanıyor hatta odasına 1742162038 Dostum senin dediğin filme çok benziyor fragmana tekrar baktım acaba bu filmin eskisi falan varmı
  7. D

Merhaba arkadaşlar bir korku filmi arıyorum yıllar önce izlemiştim fakat ismini hatırlamıyorum size hatırladığım kadarını söylüyorum baba kızı ve oğlu bir eve taşınıyorlar ormanın içinde ve geceleri çatıdan ayak sesleri geliyor çatıda gezenler ise kizilderili gibi yaratıklar evin içine falan...
Geri