Arama sonuçları: *

1. A

IPhone 15 mi 13 pro mu

Merhaba iPhone 13 pro ile 15 arasında kaldım ikinci el olarak alacağım ikisi de 128gb orijinal içi açılmamış temiz cihazlar fiyatları aynı 35 bin₺ 15 kutu fatura mevcut 8ay garanti pil 88 13 pro kutu fatura garanti yok pil 81 önceliğim kamerası Siz hangisini alırdınız?
  2. A

Termal ped yerine putty sürmek

Bu yorumun hiç hoş değil dostum belki yeterince araştırmamış olabilirim yada gözümden kaçmıştır BU FORM LAR NE İÇİN VAR
  3. A

Termal ped yerine putty sürmek

Merhaba,Asus rx6600xt Dual ekran kartım var termal pedlerni değiştireceğim ama ne kadar aradıysam pad boyutlarını bulamadım termal ped yerine putty sürsem ne olur?
  4. A

Termal ped değişimi gereklimi

Usta şimdi kaç mm alayım kafam karıştı :)
  5. A

Evet yırtıldı üstelik
  6. A

Arkadaşlar merhaba Asus rx 6600xt ekran kartım için bellek ısısı nasıl termal ped değişimi gereklimi
  7. A

Rx6600xt termal ped önerisi

Arkadaşlar merhaba Asus Dual rx6600xt ekran kartıma termal ped değişimi yapacağım ama kaç mm olması gerektiğini bilmiyorum acil yardım
  8. A

Kasa Egzoz fanı dönmüyor

Kasa daha sıfır hocam yeni aldım da fanı söküp yağlayım mı peki
  9. A

Kasa Egzoz fanı dönmüyor

Arkadaşlar merhaba gamebooster kasamın egzoz fanı dönmüyor sys fan a takılacak olan kablo erkek (fanı elimle çevirince dönüyor resimdeki kablo takılı olmasa bile elimle dokununca dönüyor bilen biri yardım edebilir mi i
  10. A

Rx6600xt sıcaklık değeri

Arkadaşlar vram sıcaklığı hangisi oluyor termal ped leri eskimiş kartın değiştirmem gerekir mi
  11. A

Ekran kartı termal ped

Asus rx6600xt ekran kartıma termal ped değişimi yapacağım ama. Kaç mm olduğunu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
  12. A

Ekran kartı overclok

Sıkıntı olmaz demi bu şekilde
  13. A

Ekran kartı overclok

merhaba rx6600xt ekran kartıma overclok yaptım ısı değerleri nasıl sizce
  14. A

Termal macun kalıntısı

Silikon gibi ama sanki gpu nun çevresini korusun diye koymuşlar gibi sert leşmiş
  15. A

Termal macun kalıntısı

arkadaşlar merhaba ekran kartım Asus rx6600xt hotspot ısısı 90 lara dayanıyor ama gpu temp bölümü 50 lereeydi açtım baktım böyle gpu nun yanındaki termal macun kalıntısı gibi değil nedir bu
  16. A

RX 6600 XT Furmark testi nasıl

Fan ayarları böyle orijinalinden hiç dokunmadım yardım edebilir misin
  17. A

RX 6600 XT Furmark testi nasıl

arkadaşlar merhaba kartı ikinci el olarak bugün aldım kartın içi hiç açılmamış gpu temp 50 60 derecelerde bile fanlar %80 veya 100 de çalışıyor neden yapar termal macun değiştireyim mi acil yardım
  18. A

Hangi ekran kartını alıyım

6500 e anlaştık sahibinden 6800tl olarak aldım
  19. A

Hangi ekran kartını alıyım

Asus 6600xt aldım hocam nasıl sizce ryzen5 5500 işlemci ile
Geri