Arama sonuçları: *

• Users: çağan_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. çağan_

Öneri Ekran Kartı Seçiminde Kararsız Kaldım

Ya pulse ya da güzel bir indirim olursa nitro alıcam tipi hoşuma gitti baya
  2. çağan_

O zaman pulse olan sistemi alıcam hocam inşallah memnun kalırım birde bana önerebileceğiniz bir monitör var mıdır acaba? 1785000194 Eğerki bu sistemi alırsam 17k kasadan kalmış oluyor monitör için üstüne 3-8k ekleyebilirim toplam 20–25 k kadar bütçeyle iyi bir monitör almak istiyorum
  3. çağan_

Peki pulse olan alınır mı yoksa bende 5070ti mı bakayım
  4. çağan_

Pulse modelli olanı alsam ozaman o nasıl sizce
  5. çağan_

Siz hangi ekran kartını kullanıyorsunuz?
  6. çağan_

@ahmttunc @frostybite hocam sizin önerilerinize göre iki sistem ayarladım nasıllar sizce değiştirmem gereken bir şey varmı ve hangisini seçmeliyim?
  7. çağan_

Hocam amd radeona karşı çok çok büyük ön yargım var içimde nedense
  8. çağan_

Hotspot sıcaklıkları hakkında ne düşünüyorsunuz hocam onların yüksek olduğunu bende duymustum araştırırken 1784998217 Hocam siz rx9070xt in hangi modelini kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz?
  9. çağan_

İnno3d nin soğutması falan başarılı mıdır peki sorun yaratacağı biryeri varmıdır?
  10. çağan_

Normalde sistemim bu eğer 60-70k civarına 5080 alabilirsem bütçemi hafif aşarak alabilirim sıkıntı yok zaten indirimlerle bütçeme yaklaşır sistem çok aşırı bekletmedikçe çoğu parçaları indirimle alıcam ne önerirsiniz
  11. çağan_

Psu kasayla geldiği için onu tercih etmek zorunda kalıyorum yoksa kendim seçmedim.(öneri alabilirim) ram hakkında bir fikrim yok daha iyisi için öneri alabilirim benim pek bilgim yok. sıvı soğutucu ise birazda göz zevki olsun istiyorum ben o sebepten sıvı soğutucuda güzel duruyor eğer sıvı...
  12. çağan_

Böyle olunca 60-70k kalıyor indirim kovalarsam belki 70-80k kalır ve 5080 alırım zotac ya da gigabyte almak istiyorum öyle bir durumda nasıl olur sizce
  13. çağan_

Yok yalnızca ekran kartı için o bütçe diğer sistemle beraber 150k bulur gibi
  14. çağan_

Alabilirsem zotac solid core alabilirim o düşüyordu en son 65klara üstü için çok indirim gerekiyor 1784986506 Üstü derken msi gigabyte gihi modeller için demek istedim
  15. çağan_

Arkadaşlar herkese selamlar yeni bir setup topluyorum sıfırdan çoğu şeyi kardeşimle beraber seçtik forumlardan yardım alarak sadece ekran kartı konusunda kafam aşırı derecede karman çorman oldu diyebilirim ekran kartı seçeneklerim şunlar: Sapphire AMD RX9070XT Nitro+ Gigabyte NVIDIA RTX 5070ti...
  16. çağan_

Sistem Değerlendirmesi: 90 Bin TL Bütçeli Oyun PC

Böyle bir geleceğe dönük oyun sistemi toplamak istiyorum.Farklı bir youtube kanalının hazır sisteminin içinden bazı bileşenleri değiştirerek böyle bir şey ortaya koydum 90 bin TL oluyor.Sizce nasıl bir sistem? İçinden şunu değiştirebilirsiniz dediğiniz bir şey varmıdır? Bu fiyattan daha üste...
Geri