Arama sonuçları: *

• Users: Thabey
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Thabey

Üniversite İçin Laptop Önerisine İhtiyacım Var.

https://www.hepsiburada.com/hp-omen-17-db1006nt-c67g3ea-amd-ryzen-ai-7-350-16gb-1tb-ssd-rtx5070-8gb-freedos-17-3-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV0000E0EJHQ?magaza=VPBİLİSİM Bu laptopu almayı düşünüyordum ancak fiyatına gereksiz zamlar yapılıp duruldu bunun yerine alternatif olarak 95w...
  2. Thabey

70 bin bandına yaptığınız öneriler için teşekkür ederim. Daha düşük fiyatlara farklı öneriler yapabilme şansınız var mı?
  3. Thabey

Hocam ekstra ramin fiyatı tahmini ne olur ona göre belki daha üst şeylerede bakabilirim ram almak yerine.
  4. Thabey

Hocam böyle bilinmeyen markalara niyeyse içim hiç ısınamıyor. Tercih edeceğim ürünler değil malesef.
  5. Thabey

Sağolun hocam bilgilendirme için ekstra önereceğiniz farklı bir marka model var mıdır peki bu fiyatlara yakın?
  6. Thabey

Bilgisayar Müh. kazandım hem üniversite dersleri için hem oyun oynamak, yayın açmak, video çekmek gibi şeyler için hem de oyun tasarımı için kullanacağım bir laptop alacağım. 70 bin tl nin üstünde olmamasına özen gösterdim bütçem çok fazla değil çünkü. Sizce bu 4 laptop arasından hangisi daha...
  7. Thabey

Bilgisayarımda İnternet Kesintileri Oluyor

Tüm güncellemeler yapılı hocam onu belirtmeyi unutmuşum.
  8. Thabey

Bilgisayarımda İnternet Kesintileri Oluyor

Excalibur G770 laptop kullanıyorum. Normal zamanda 95mbps download 19mbps upload alıp sabit 5ms alıyorum oyunlarda falan ancak oyun sırasında çok fazla kesilmeler oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim (ethernet malesef şu anlık bir çözüm değil)
  9. Thabey

Düşük Bütçeye Oyuncu Koltuğu/Ofis Koltuğu Önerisi

şu soruya cevap verecek yokmu
  10. Thabey

https://www.koctas.com.tr/ev-ve-ofis-calisma-sandalyesi-oyuncu-yonetici-koltugu-bilgisayar-sandalyesi/p/5001373794?_gl=1*oy5uts*_up*MQ..*_ga*MTQ4NDA1NjQzNi4xNzgxMDIzMDg1*_ga_K0ZRSTYL5E*czE3ODEwMjMwODMkbzEkZzAkdDE3ODEwMjMwODMkajYwJGwwJGgw*_ga_H6RD3JSXEW*czE3ODEwMjMwODMkbzEkZzAkdDE3ODEwMjMwODMkajYw...
  11. Thabey

Ofis koltuğu öneriniz varmı
  12. Thabey

Hawk gibi markaların koltukları aşırı pahalı olduğu için alınca içimin rahat olacağı rahat ve ucuz koltuk arıyorum. 5-6 bini aşmadığı sürece sıkıntı olmaz muhtemelen.
  13. Thabey

Turkcell altyapı başvurusunu internetten yapabilir miyim?

Başlıkta sorduğum soru direkt olarak sorunum. Turkcell altyapı başvurusunu internetten yapabilir miyim?
  14. Thabey

Monitörde 1 tane ölü pixel çıktı sizce değişime göndereyim mi?

Amazondan aldım koşulsuz değişim oluyor diye biliyorum ancak çok dikkat çekmiyor hatta bazı renklerde hiç gözükmüyor bile değiştirmeyi çok düşünmüyorum ama arkadaşlarım çok büyük bir şeymiş gibi davrandığı için bi sormak istedim. 1775923280 Tek parlak renk olmadan belli olmuyor hiç muhtemelen...
  15. Thabey

Monitörde 1 tane ölü pixel çıktı sizce değişime göndereyim mi?

Başlıktada yazdığım gibi monitörde 1 tane ölü pixel çıktı sizce değişime göndereyimmi yoksa aşırı sıkıntı çıkartmayacak bir durum mu? Veya bu bir ölü pixel mi oda bir soru
  16. Thabey

5000-5800TL arası monitör önerisi

Sağolun hocam bilgilendirme için.
  17. Thabey

Hocam 24inç sizce boyut olarak nasıl hiç monitör kullanmadığımdan soruyorum laptopuma ana ekran olarak alacağım bazı arkadaşlarım vs. 27inç almamı söylüyorlar geri kalanların (25,24,23 vs.) küçük olduğunu söylüyorlar.
  18. Thabey

244f ile 255f in farkı var mıki?
  19. Thabey

https://www.hepsiburada.com/msi-24-5-mag-255f-e20-1920x1080-fhd-16-9-flat-rapid-ips-200hz-0-5ms-gtg-freesync-premium-gaming-monitor-pm-HBC00009VTD8F Sizce bu alınır mı biraz fazla ucuz gibi benzerlerine göre sebebini anlamadım
  20. Thabey

5000-5800TL arasında IPS panel bir monitör almayı düşünüyorum. Hem oyun hem iş için o yüzden min 24,5 inç bakıyorum önerileriniz var mı?
Geri