benim kartta olur mu ya acaba 3-4 aydır dikey kullanıyorum. Termaller 61 max den 70e çıktı dikey kullanmaya başladığımdan beri onun haricinde hiçbir problemim yok ama.
katılıyorum sana kesinle ederi 80k değil umarım yakın zamanda düşerde bende deneyimlerim oled 4k keyfini. yaklaşık 4 yıldır 2k kullanıyorum 32 inch ips.
1356 usd + kdv yurtdışı temini 8-12 hafta arası fiyat aldım 10 adet fiyatı
1776087035
60-65k arasına min 3 taksit bulursam çekerim alınabilir fiyat zaten o
ben incehesaptan aldığım fanı onlara yolladım incehesapda okside yolladı yenisiyle değiştirdi oksid. İncehesaptan almış olsaydın onlar üstleniyor bunu. Onun haricinde benim usb vericiler ve alıcılarım eskiydi lian li bunları güncelledi ve eskisi bulanan herkese yenisini bedava yolluyor. Bununla...
böyle böyle bir kaç yerde de fiyatlar aynı seviyede. amaç ne anlamadım.
https://www.maksimumbilgisayar.com/urun/31-5-asus-rog-swift-pg32ucdm3-oled-gaming-0-03ms-240hz-1000cd-hdr-max-dp-hdmi?srsltid=AfmBOoqJMt_2hrULpAiDCURd1i2Gm4D2Hjxe65yuiSU-98aLS_mgvSFu...
yapacağın şey çok basit. Global destek kaydı oluştur. Onlar mail üzerinden oksid bilişime yönlendiriyor ordan talep oluşturursan yardımcı olurlar. jumbum sadece satıcı kesinlikle önemsemezler satış sonrası pckolik sinerji gibi firmalarda aynı kalibrede. Satarlar ve sıfır muhattab bulursun. Lian...