Arama sonuçları: *

• Users: Gratel
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Bu arkdaş sadece soru soruyor kendisi yardımcı olmaya çalışmıyor sanırım, yeni hesapta wincrediti nasıl açtığını sormuştum insan bi cevap yazar
  2. G

Nasıl öıkartınız yeni hesapta wincrediti 1745932124 Yeni hesapta wincrediti nasıl çıkarttınız
  3. G

Malesef.. hava atmak için söylemedim zaten ama Tr de 1800 gelmesine bazı arkdaşlar dolandırıcılık demiş onu görünce yazmak istedim.
  4. G

Şimdiye kadar aldıklarım robot süpürge hamur makinesi, koltuk ve halı yıkama makinesi, red mi telefon, lenovo tablet, mutfak robotu, kıyafetler, ayakkabılar, traş makinesi, bahçe ışıkları, oyuncaklar, araba için araçlar vs yani coğrafya kader arkadaşlar
  5. G

Yurtdışında yaşıyorum burda wincredit tl bazında 3000 tl ye yakın çıkıyor ve vergi ödemiyorum. 2500 tl civarı alışverişe 3000 tl kredi yükleniyor ama türkiyede olduğu gibi defalarca bir hesaba kampanya yanımlanmıyor en fazla 7 defa tanımlandı bana ve her hesap açmaya da eincredit çıkmıyor yeni...
  6. G

Yeni hesabı nasıl açıyorsunuz ?
  7. G

Yeni hesaba da gelmiyor şimdi nasıl geliyor sizin ? Yeni hesaba gelen kampanyayı kullandım tekrar kamp da tanımlanmadı
  8. G

Böyle yapınca geliyor mu hocam 1743015640 Evde kullanılmayan bir telefon vardı fabrika ayarlarına döndürdüm telefonun wifisini kapttım hücresel açık olacak google girip yeni hesap açtım sonra uygulamayı indirdim yeni hesaba giriş yaptım wincredit kampanyası banner ı çıktı direct karşıma ama...
  9. G

Hocam bana gelmiyordu eincredit dün dediğiniz yöntemle açtım önce masa üstünde sonra telden wifi yi kapttım vs geldi kampanya slışveriş yaptım kargonlandı kredi tanımlandı ama kampanya tekrar gelmedi ne yapmam lazım
Geri