Arama sonuçları: *

• Users: ttberke
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

🔥İndirim Getir 200₺ - Yandex Ai

Getir yemekte de geçerli mi sadece market mi
  2. T

Orijinal Windows 11 Alınır mı?

Merhaba ben de freedos laptop alıp win11 home kurdum 2 haftadır kullanıyorum ama hala key almadım internetten 200-300tl civarına retail ve oem keyler var hangisi daha iyidir ne yapmam lazım
  3. T

Mchose v9 pro mu fifine h6 mı daha iyi

Kablosuz önerebileceğin var mı
  4. T

Ziraat gençkart amazonda taksit yapmıyor ?

Troy olduğu için büyük ihtimalle ziraat bende de taksit yapmadı vakıfbanktan almıştım
  5. T

Havit h2002bg kulaklık 1700tl değer mi ?

Arkadaşlar 1700tl havit h2002bg aldım. Bütçe 2000tl tavsiye edebileceğiniz başka kablosuz modeller var mıdır. Genel olarak fps ses kasma için alıcam. İptal etmeli miyim ?
  6. T

❌İndirim Bitti! Logitech G G321 Lıghtspeed Bluetooth Kablosuz Kulaklık 2982Tl

2 bin civarına wireless kulaklık öneriniz var mıdır ? Güzel wireless yoksa kablolu da olur
  7. T

3.500tl değer mi sizce
  8. T

İki kulaklıktan hangisini tavsiye edersiniz mchose 3.5k kablosuz, fifine 2.6k kablolu. 2-3k arasına başka tavsiye edebileceğiniz kulaklıklar var mıdır. Wireless olursa daha iyi olur
  9. T

2000tl civarı wireless gaming kulaklık önerisi

H2002bg başka bir satıcı satarsa alabilirim. Onun dışında bir öneriniz varsa değerlendiririm. Kablolu olsa da hafif olsun
  10. T

Sez kartımın ne olduğunu nasıl öğrencem ki
  11. T

Arkadaşlar bütçe 2000tl civarı. Çok iyi özellikler beklemiyorum ortalama olsun ve uzun götürsün istiyorum. Mümkünse wireless olsun önerileriniz lazım şuan indirimde ürün var mı veya hangi ürün için indirim beklemem lazım. Önerileriniz nedir
  12. T

Mchose v9 pro mu razer blackshark v3 x hyperspeed mi

Kablosuz olsun istiyorum o yüzden başka önerin var mı 4 bin civarına
  13. T

Onu görünüş olarak beğenmedim. Aralarında özellik olarak çok fark var mı ?
  14. T

V3x hyperspeed 4500 tl aldım iptal edip v9 pro almak mantıklı mı.
  15. T

Arkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım hangisi rekabetçi oyunlar ve günlük kullanım için daha uygundur Razer blackshark v3 x hyperspeed 4600 tl Mchose v9 pro 3600tl
  16. T

Razer blackshark v2 hyper speed mi daha iyi razer blackshark v3 x hyperspeed mi.

Usb dongle ile olunca da anakartın çok önemi var mı. Ses kartın ne olduğunu bilmiyom
  17. T

Razer blackshark v2 hyper speed mi daha iyi razer blackshark v3 x hyperspeed mi.

Mikrofon çıkarılabilir olmaması v2 için çok kötü geldi bana. Oyun harici başka yerlerde kullanılmaz gibi. V3x hyperspeed alsam rekabetçi oyunlarda ses kasabilir miyim ? Genel anlamda ortalama olsum yeter
  18. T

Hangi ürün tercih edilmeli. Ses kasma için wireless Razer blackshark v2 hyperspeed 4.500tl Razer blackahark v3 x hyperspeed 4.600 tl İkisini bu fiyattan aldım birini iptal edeceğim. Amazonda amazon satıcılı başka kulaklık öneriniz varsa yardımcı olun lütfen.
  19. T

2 wireless kulaklık arasında kaldım. Yardım lütfen.

https://amzn.eu/d/0eCJgPL3 Arkadaşlar amazondan razer blackshark v2 hyperspeed sipariş verdim ama hyperx cloud 2 core wireless kulaklık ile arasında kaldım ürün gelmeden iptal edip bunu alsam mı https://amzn.eu/d/0bIHUaKe Başka öneriniz var mı ses kasma için gaming wireless ve amazon satıcılı...
  20. T

Havit gamenote huaxu x1 kulaklık alınır mı ? Yardım

Gamenote 2002p ile fuxi h7 hangisi daha iyidir. Fuxi h7 wireless olduğundan gecikme ve ses rahatsız eder mi. Kullanan var mı
Geri