Arama sonuçları: *

• Users: ttberke
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

Havit kulaklık 1 mağazadan teslim 1 kargo ile almıştım toplu alım diye mağazadan teslim olanı iptal etmişleri diğerini kargolamışlar. İptal edilen başka yok mu ne yaptınız ?
  2. T

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Hediye kartını kodu girerken daha fazla bilgiye ihtiyacımız var diyor google playde bu sorunun çözümünü bilen var mı
  3. T

❌İndirim Bitti! Baseus 20000mah Powerbank 99 Tl

Hangi gruplarda takip ediyosun
  4. T

İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

Bankkart kart bana da sms gelmdi son 3 ayda harcama yaptıysanız sistemde sorun vardır heralde 1778527102 Son 3 ayda harcama yapmış olma koşulu varmış. Keşke buraya da yazsaydınız katılmadan önce harcama yapsaydık şuan kampanya yanmış oldu.
  5. T

Ben de sonradan farkettim önce farketseydim katıl demezdim
  6. T

Yazıyor son 3 ayda harcama işlemi gerekliymiş ama kampanya katıldıktan sonra harcama yapsak oluyor mu bilmiyorum
  7. T

Son 3 ayda harcama yapmak şartı varmıl bende de sms gelmedi çözümü bilenler yardımcı olabilirse sevinirim
  8. T

🔥İndirim Getir 200₺ - Yandex Ai

Getir yemekte de geçerli mi sadece market mi
  9. T

Orijinal Windows 11 Alınır mı?

Merhaba ben de freedos laptop alıp win11 home kurdum 2 haftadır kullanıyorum ama hala key almadım internetten 200-300tl civarına retail ve oem keyler var hangisi daha iyidir ne yapmam lazım
  10. T

Mchose v9 pro mu fifine h6 mı daha iyi

Kablosuz önerebileceğin var mı
  11. T

Ziraat gençkart amazonda taksit yapmıyor ?

Troy olduğu için büyük ihtimalle ziraat bende de taksit yapmadı vakıfbanktan almıştım
  12. T

Havit h2002bg kulaklık 1700tl değer mi ?

Arkadaşlar 1700tl havit h2002bg aldım. Bütçe 2000tl tavsiye edebileceğiniz başka kablosuz modeller var mıdır. Genel olarak fps ses kasma için alıcam. İptal etmeli miyim ?
  13. T

❌İndirim Bitti! Logitech G G321 Lıghtspeed Bluetooth Kablosuz Kulaklık 2982Tl

2 bin civarına wireless kulaklık öneriniz var mıdır ? Güzel wireless yoksa kablolu da olur
  14. T

3.500tl değer mi sizce
  15. T

İki kulaklıktan hangisini tavsiye edersiniz mchose 3.5k kablosuz, fifine 2.6k kablolu. 2-3k arasına başka tavsiye edebileceğiniz kulaklıklar var mıdır. Wireless olursa daha iyi olur
  16. T

2000tl civarı wireless gaming kulaklık önerisi

H2002bg başka bir satıcı satarsa alabilirim. Onun dışında bir öneriniz varsa değerlendiririm. Kablolu olsa da hafif olsun
  17. T

Sez kartımın ne olduğunu nasıl öğrencem ki
  18. T

Arkadaşlar bütçe 2000tl civarı. Çok iyi özellikler beklemiyorum ortalama olsun ve uzun götürsün istiyorum. Mümkünse wireless olsun önerileriniz lazım şuan indirimde ürün var mı veya hangi ürün için indirim beklemem lazım. Önerileriniz nedir
  19. T

Mchose v9 pro mu razer blackshark v3 x hyperspeed mi

Kablosuz olsun istiyorum o yüzden başka önerin var mı 4 bin civarına
  20. T

Mchose v9 pro mu razer blackshark v3 x hyperspeed mi

Onu görünüş olarak beğenmedim. Aralarında özellik olarak çok fark var mı ?
Geri