Arama sonuçları: *

• Users: akif_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

❌İndirim Bitti! Lenovo Yoga TAB 12 GB 256 GB 11.1" Tablet + Kalem - 16800 TL

Ekran yamulmasında ben dikkatli kullandım şuana kadar ama cihaz ince biraz dikkat etmek gerek 2 hafta oldu alalı ekranı beğendim sadece düşük parlaklık işlemciyi çok çalıştırmadan kullanmama rağmen 7-8 saat götürüyor pil yazılımda sorun yaşamadım şu anlık. Küçük telefondan sonra büyük ekran...
  2. A

❌İndirim Bitti! Lenovo Yoga TAB 12 GB 256 GB 11.1" Tablet + Kalem - 16800 TL

Hepsiburada da 18.7 bin tl iken o kadar düşmüş daha düşmez diye düşünüp bin tl kupon ile 17.7 bine almıştım alan arkadaşlar garanti süresine bakıp lenovo destekden düzelttirsinler satıcının aldığı tarihte başlıyormuş faturayı desteğe gönderip düzelttirebilirsiniz
  3. A

❌İndirim Bitti! Lenovo yoga tab 16900 tl

Hocam Bluetooth kulaklıkta ses ciddi manada az geliyor son ses açmama rağmen kısık ses yok gibi bişey zaten bu problemi nasıl çözülür neden kaynaklanıyor
  4. A

❌İndirim Bitti! Lenovo yoga tab 16900 tl

2 gün önce 17.7 bine almıştım 800 tl boşa gitmiş gibi oldu
  5. A

İPad Air 5 alınır mı

Hocam dm den bişey sorabilir miyim
  6. A

İPad Air 5 alınır mı

Uzun zamanlı kullanımda güçlü işlemci iyidir gibi geliyor bana
  7. A

İPad Air 5 alınır mı

Ekran değil ön camda çatlak vardı hocam da satılmış ben düşünene kadar tavsiyeniz var mıdır 2. El de olur
  8. A

İPad Air 5 alınır mı

Hangisine dediniz bilmiyorum da ön camında kırık vardı biraz 10k istiyordu wpden konuşurken pili sordum cevap gelmedi o arada ilan satılmış herhalde bende öğrenci olduğumdan almışken sıkıntı çıkmasın diye karamsar davrandım biraz satılmış o arada 1774469720 10k nın üzerine çıkabilirim maks 14-15...
  9. A

İPad Air 5 alınır mı

Bide Orjinal kalemlerin fiyatı bir hayli fazla iPad alıp Orjinal olmayan ucuz kalemlerden alsam iş görür mü
  10. A

İPad Air 5 alınır mı

2. El iPad Air 5 almayı düşünüyorum ön cam kırık kozmetik pek iyi sayılmaz şuan alınır mı başka tavsiyeniz var mı dokunmatik ekranlı bilgisayarlar mantıklı mı
  11. A

Öneri İkinci elden temiz s10 Ultra alınır mı

O fiyatlara sarı siteye göre uygun gibi bende 2. El iPad Air 5 almayı düşünüyorum da nasıl tablet sizce uzun süre götürmesini istiyorum başka tavsiyeniz var mıdır
  12. A

❌İndirim Bitti! Doğazen Diş Beyazlatıcı Macun 1 TL

İptal oldu Trendyol kupon tanımlıyor mu bu durumlarda
  13. A

🔥İndirim Honor CHOICE Earbuds X5 Lite 299 TL

Konuyu kapatsınlar diye yazdıydım
  14. A

🔥İndirim Honor CHOICE Earbuds X5 Lite 299 TL

İndirim bitmiş
  15. A

Amazon 300'e 75TL- 450'e 150TL İndirim

Alınacak tavsiye edilen ürün var mı
  16. A

Iphone se 2020 siyah ekran sorunu

Telefon yere düştü mü yakın zamanda bende de se 2020 var
  17. A

🔥İndirim Vodafone 2025 Kırmızı Fırsat 20 GB Paketi 182₺

Telsiz kullanım ücreti dahil değildir diyor aylık 182 mi gelecek fatura yoksa 200 küsür mü bilgisi olan var mı
  18. A

Sensei ten skatez nasıl bulurum

Normalde altı bu şekilde dot skatez nokta nokta mı oluyor hissiyatı nasıl değiştirir
  19. A

Sensei ten skatez nasıl bulurum

SteelSeries sensei ten mouseun skatezleri en ucuz ve kolay nasıl bulabilirim internette stokta bulamadım
  20. A

🔥İndirim Watsons İndrim + 200 Tl kupon kodu Sınırsız kullanılıyor.

Watsonsın kendi deoderantından aldım 5 tane adet 7 liraya geldi sipariş alındı hazırlanıyor diyor teşekkür
Geri