Arama sonuçları: *

• Users: sansi salvo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. sansi salvo

Sarımsaklı Plajına Yakın Konaklama

Apartta kalmıştım. İki sene önce sanırım gecelik 2.5k dı. Sadece uyumaya girmiştim ama iyiydi. Hatta denize 5 dk bile yürümüyordum iki köşe dönünce denizdeydim ismini hatırlarsam yazarım
  2. sansi salvo

Telefonumu Kaybettim Nasıl Bulabilirim

Takip cihazından ziyade icloud şifresini evinde bir yerde not olarak barındırmasını tavsiye ederim ben. Cihazımı buldan rahatlıkla bulunabilir sonra
  3. sansi salvo

Telefonumu Kaybettim Nasıl Bulabilirim

Geçmiş olsun hocam. Yeni sahibine de hayırlı olsun demek düşer. Servis şöförü cihazı alıp ofislerine götürse, sizde face id ile kendinizin olduğunu kanıtlasaydınız çözülürdü iş.
  4. sansi salvo

Pxn A7 Shifter Uygun Fiyatla Stoklarda!

Trendyol linki atmış biri ordan girdim sepete ekledim. Şehrime özel indirimle 2699 a geliyor bende
  5. sansi salvo

Köpegimize Yeni Yuva Arıyoruz !!!

Tilki kurt kırmasımı kirve ney bu Maşallah
  6. sansi salvo

Yks Sınavınız Nasıldı?

Geçmiş olsun hocam bu saatten sonra hayırlısı olsun
  7. sansi salvo

Yks Sınavınız Nasıldı?

Yok ya fasafiso hepsi
  8. sansi salvo

Yks Sınavınız Nasıldı?

Keşfetim full bi dakikayla kaçıranlara dolu 🤣
  9. sansi salvo

Yks Sınavınız Nasıldı?

Nt diyelim
  10. sansi salvo

Yks Sınavınız Nasıldı?

Katılıyorum 1781954369 Türkçe güzeldi 2 boşum var sosyalden felsefede boşum var fen matematik fenna değildi
  11. sansi salvo

Yks Sınavınız Nasıldı?

Saldım şimdi iskoçya maçının ilk yarısını izler yatarım gibi. Sabah 9 da kalkarım son bi gözden geçirmece. Sonrasına bakıcaz
  12. sansi salvo

Yks Sınavınız Nasıldı?

son tekrarları yapıyorum, tavsiyen varmı
  13. sansi salvo

Yks Sınavınız Nasıldı?

İnan bilmiyorum hocam. Muhasebeciyle aramız kötüydü zaten bozuk attım beş altı sefer en iyisi oldu belkide. Beni orda tutmak için başka yere göndermedi o oturdi içime.
  14. sansi salvo

Yks Sınavınız Nasıldı?

Doğru az biraz video izleyip Full tekrar yaptım. Şimdi eve geçip devam edicem heycandan unutulur belki ama akılda üç beş bişey bırakıyor 1781890618 Benimde planım oydu. Geçen sene 2 gün gelmedim diye yerimi başkasını aldılar 😀
  15. sansi salvo

Yks Sınavınız Nasıldı?

Biz kapatamadık pek 😁 1781888555 Uyuduğum günlere saycam 🤣
  16. sansi salvo

Yks Sınavınız Nasıldı?

Katılıyorum
  17. sansi salvo

Yks Sınavınız Nasıldı?

Olmaaaz rakibimin dikkatini dağıtmam lazım 1781880860 Hepimize başarılar. İlk defa giricekler de tekte halettsin de bi sene çöp olmasın :peepokalp: 1781881000 Doğru diyo diğerleri berbat 1781881057 O zaman çokta anlamı yok üninin ailevi evinde zor
  18. sansi salvo

Yks Sınavınız Nasıldı?

kpss girsem mi kararsızım işler güçler nasıl olcak hiç kestiremiyom şuan
  19. sansi salvo

Yks Sınavınız Nasıldı?

Zemzemdir fasulyedir falan filan hepsi aklımda
Geri