Arama sonuçları: *

1. I

bilgisayar HER ACILDIGINDA MAVI EKRANA ATIYOR??

Usta ben güvendiği şey olarak tamircide veya başka bir şahıs yapmışsa onu güvenilir olarak nitelendirdim yanlış yazmış olabilirim. 1743927355 Zaten bir sürü insan crack kullanıyor
  2. I

40.000TL Tablet önerisi

katılıyorum
  3. I

40.000TL Tablet önerisi

Hocam ne amaçla kullanacaksınız? eğer tablet zorunlu değilse gaming setup topşayabilirsiniz ama kullanım amacınızı belirtin size öneri yapalım.
  4. I

Hocam ben BIOS tan şüpheleniyorum eğer windows u crackli olsa bile güvenilen bir yerden yaptırdıysanız büyük ihtimal sıkıntı BIOS tur eğer tamircide yaptırdıysanız adama götürün ama cihazınız eskiyse ve BIOS a reset attıysanız sıkıntı olmuş olabilir
  5. I

Çözüldü✓ Laptopda ekran gelmiyor

Fanlar dönüyor mu peki sıkıntı bence bataryanızın aşırı dolumu eğer çözümü bulamazsanız bir tamirciye götürüp bataryanızı değiştirebilirsiniz 1743867412 eğer fanlar dönmüyorsa ve ışıklardan başka bir şey yoksa sıkıntı batarya sıkıntısı olabilir
  6. I

Hocam cihazınıza bir ihtimal olsa da virüs bulaşmış olabilir bir virüs testi yapın sanırım windows güvenlik sebebiyle de açılmıyor olabilir. 1743866939 Ancak genelde böyle yazılımlar yeterince iyi korunmuşsa virüs testinde gözükmeyedebilir. 1743866986 Bildiğimiz windows virüsü değil çünkü bunlar...
  7. I

Bilgisayarımın içine su döküldü

birkaç gün bekleyin ve bide fön tutmanızı önermem bi ihtimalde olsa anakarta zarar verme olasılığı var eğer yine olmazsa bu durumda profesyonel destek almanızı öneririm.
  8. I

Lenovo ıdeapad 1 15igl7 fan takılabilir mi?

Hayır hocam fanın havayı atacağı bir yer mevcut o fan şeklindeki metal, havalandırma deliklerinin önüne katılmış hatta fan bulunan versiyonuyla aradaki tek fark fan bulunmaması. 1743865936 Ha bu arada garanti bitince fan takıcağım zaten yani o kısmı söylemenize gerek yok
  9. I

Lenovo ıdeapad 1 15igl7 fan takılabilir mi?

Merhaba başlıkta sorduğum gibi bu fansız laptopa fan takılabilir mi iç bileşenlerin fotosunu atamam garantisi var lazımsa internette sitelerde mevcut 1743865387 bu videonun 1.29 uncu dakikasında mevcut anakart resmi
Geri