Arama sonuçları: *

1. kullanici1234

İ7 265k neden hiç konuşulmuyor?

Bir süredir yeni Intel işlemcilerini inceliyorum. Eski çok güç tüketen işlemci mimarisinden sonra müthiş bir iş çıkarmışlar. Hem güç tüketimi hem tekli hemde çoklu çekirdek performansında müthiş iyi gözüküyor. Bir çok oyunun ve programın tek çekirdek performansı kullandığını düşününce...
  2. kullanici1234

Ajazz AJ159 Apex sağ tık hafifledi

Switch değişimi yapmanız gerekiyor. Switch yumuşama yaptıysa mekanik bir sorundur ve dönüşü yoktur. Havya kullanabiliyorsaniz kendiniz yapabilirsiniz ama fazla ısı verirseniz devre yollarını yakarsınız.
  3. kullanici1234

2000 TL bütçe ile malzeme kalitesi iyi kablosuz 3395 mouse önerisi

Atk modellerinin yorumlarını bir inceleyim hocam. Zenith pro için keşke malzeme kalitesi daha iyi olsaydı diye bir sürü yorum gördüm.
  4. kullanici1234

Kablosuz 3395 sensörlü malzeme kalitesi iyi bir mouse bakıyorum hocam. Razer yada Steelseries bakmıyorum yani.
  5. kullanici1234

Teşekkür ederim. (: Ben f/p olarak malzeme kalitesi premium hissiyat verecek sensörü güzel bir mouse arıyorum.
  6. kullanici1234

Birsürü yeni mouse markası var o kadar kafa karıştırıcı ki. Farkındalığı yüksek birilerinin inceleyip malzeme kalitesi iyi dediği 3395 sensörlü bir mouse var mı? Şimdi bazı kullanıcılar herhangi bir mouse kullanıp mükemmel diyebiliyor. Malzeme kalitesi Logitech, Razer seviyesinde fiyat...
  7. kullanici1234

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AJ159 PRO 873 TL (22 DOLAR)🔥🔥🔥

Başka bir şey alsak yine vergisiz geliyor mu? Avantajlı neler var acaba şuan?
Geri