Arama sonuçları: *

• Users: Baseus
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Toplama pc icin parça öneri

Ya benim cok bi bilgim yok 1-2 hafta gecikir yine 5600 alirim ama bana yeterli gözüktü bunu gördüm yeterli geldi benim max oynicagim milsimdir squad/arma/dcs 70-80 goruyor ultrada
  2. B

Iyi akşamlar hocam bir şey sorucaktim az once bi video izledim 5 5500/5600/5600x karsilastirmasi ve agir oyunlarda 10fps rekabetçilerde 50 fps falan fark ediyor 5500 1-1.5k daha ucuz daha az guc tuketiyor ben zaten agirlikli olarak sandbox/tycoon/sim oynayan biriyim 5500 almak daha mantikli...
  3. B

Asus Tuf Rx5600 XT vs XFX Rx 5600 XT

Ne yaptın aga merak ettim
  4. B

Ekran kartini satan adam dönmedi işlemci icin bi adama yazmıştım işlemci alicaktim ben ayarlayana kadar başkası aldi bende simdi patriot viper elite 8x2 3200 mhz ram ve 256 gb m2 WD ssdyi(sıfır ssd) 1600 e aldim biraz daha nakitim var bakicam yine parca sorum olursa yazarim
  5. B

Adama yazdim teste sokabilir miyiz diye daha dönmedi ben furmark dedim ama baska varsa onu söylim
  6. B

https://shbd.io/s/lWGsNT0r 1744001441 https://shbd.io/s/Z3e6sa65 buda var ama 8 almak daha mantikli
  7. B

Peki darboğaz yaparmi ve ekran kartini hangi marka alayim 2200 e bi tane asus buldum(dual)
  8. B

Bir cok parcayi 2.elden alarak bir pc toplamak istiyorum normalde am5 soketli biraz daha yuksek bir sistem kurucaktim ama üniversiteye gitme ihtimalim oldugu icin daha dusuk bir şey yapayim dedim kardeşime kalır hem. Oynadığım/oynayacağım oyunlar: Stormworks/zomboid/Tycoon oyunlari/MC/scrap...
  9. B

Çözüldü✓ 2.elden nasil pc toplanir?

Yardımlarınız için teşekkür ederim birazda kendim arastirinca baya birsey ogrendim seneye üniversiteye gitme ihtimalim oldugu icin biraz daha dusuk birsey toplamaya karar verdim kardesime kalir en azindan B450(hangi markadan alcam hala karar vermedim) / ryzen 5 5600 / Sapphire rx 6600 / 16gb...
  10. B

Parçaları temiz bulursam niye 2.el almayayim ki meraktan soruyorum ve anakart öneriniz varsa yazın lütfen bunu
  11. B

Şöyle söylim şuan kenarda 5k var ama dedigim gibi yayarak toplamayi planliyorum yazinda minimum 1 ay ise girerim hemen hemen bir asgeri ücret gelir birazda 4-5k babamdan alirim belki ama bu sonuncu belki :D Bide şu var oynicagim oyunlar ana kartin kaliteli olmasiyla dogrudan degil ama dolayli...
  12. B

2. elden kasa toplamak istiyorum. Acelem yok, şu an kenardaki paramla yaz sonuna kadar yavaş yavaş toplamayı düşünüyorum. İyi fiyatlar buldukça alacağım ama şöyle bir sorunum var kasa nasıl toplanır?(özellikle anakartlar konusunda hiçbir fikrim yok) Bana sadece bir anakart önerirseniz yeter...
Geri