Arama sonuçları: *

1. D

En Çok Hangi Ünlünün Ölümüne Üzüldünüz

Lil Peep , Lil Loaded, Juice Wrld , XXXTENTACİON
  2. D

ARKADAŞLAR PSİKOLOJİM BOZULDU

kanka bide cezanın çok hızlı şarkısını az önce ondan hızlı bi şekilde okudum 5-6 kere üst üstte 1745932686 sanırım kendi sözlerimde hem heyecanlanıyorum hem flow kötü diye de olabilir ama flow iyi olanlarda bile heyecanlanmaktan ve kasılmaktan söylemediğimde oluyor
  3. D

kanka ben o kadar hızlı konuşuyorumki normalde arada takılıyorum kekeliyorum zaten konuşma terapistine gidiyorum bu takılmaları çözmek için ama bunun şarkıyla alakası yok çok kekemeler bile şarkı söylerken takılmaz 1745925877 kanka öyle olunca işte yeteneğim yokmuş gibi hissediyorum kendimi çok...
  4. D

arkadaşlar ben normalde günlük hayatta 3x hızlı konuşan bir insanım arkadaşlarım benim gibi hızlı konuşmayı denemeye çalışıyor hiç yapamıyorlar benim hayalim rapçi olmak kayıt almıyorken çok hızlı durmaksızın rap söyleyebiliyorum ama kayıt almaya gelince kendimi kasıyorum bişeler oluyor...
  5. D

RAP İÇİN MİKROFON VE SES KARTI ÖNERİSİ

Arkadaşlar 4000-6000 tl gibi bir bütçem var trap rap tarzı yani sadece vokal alınacak bir mikrofon ve ses kartı istiyorum kulaklığım razer barracuda x tek mikrofon ve ses kartı lazım önerir misiniz??
  6. D

ŞUAN DİNLEDİĞİNİZ ŞARKI NE?

Geri