Arama sonuçları: *

• Users: Khongar
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Yardım Manor lords ticaret kuralı kapalı

birine benzetmek saygısızlık olur bence oyuna bütün bu tarzdaki oyunların karşımı diyebilriim çok derin birine benzetilmez yani her şeyi kontrol edebiliyorsun bu tarz oyunları seviyorsan kesinlikle tavsiye ederim
  2. K

baya sardı ticaret yapmadan 10 saat oynadım yani sen düşün :)
  3. K

çok teşekkür ederim kör gibi görmemişim orayı
  4. K

arkadaşlar oyunda ticaret yapamıyorum kilitli:ticaret kuralı 'ticaret yok' olarak ayarlandı diyor ticaret yapmama izin vermiyor oyunun her yerine baktım öyle bi ayar gözükmüyor yardımcı olur musunuz
  5. K

🔥İndirim Rampage Zenith Mouse 1.605 TL (Mağaza)

4 aydır kullanıyorum mükemmel mouse tavsiye ederim
  6. K

Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

kulaklığın kablosuz ve beyaz olması en önemli kriter onun dışında fps oyunlarında iyi ses vermesi lazım önerilerinizi bekliyorum
  7. K

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

üye işyeri kategori kodu hatalı diye onaylamıyor biri yardımcı olabilr mi
  8. K

Yardım PUBG oynarken ekran kartımı kullanmıyor

öncelikle ekran kartım arc b580 işlemcim 7600x oyundayken ekran kartı kullanımım %10un altında ve fps çok düşük işlemcim %70 altında seyrediyor konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bütün sistem güncel
  9. K

Anakart + işlemci tavsiyesi

14600kf hakkında ne düşünüyorsunuz ekran kartım da intel daha stabil çalışmazlar mı
  10. K

Onayladılar ya bi sorun çıkarmadılar hani geçende konuşmuştuk ya işlemci normal demiştin yolladım iade ettiler
  11. K

İncehesaptan aldım 2side arızalı geldi iade ettim
  12. K

Dlss biraz zorluyor ya ondan dolayı çok geçemiyor xess gelişirse herkes intel almaya başlar tabii fiyat aynı kalırsa 1747059386 İncehesap ve amazondan
  13. K

Hocam aktif 7500f ile project zero kullanıyordum arızalı geldiler hepsini iade ettim 14600kf li bi sisteme geçmeyi düşünüyorum ama beyaz bi anakart bulamıyorum
  14. K

Rakip olcak ufak bi oc ile %20 artış yaptım arkadaşın 4060ti ı geçiyordu 10fps üstü fark atıyordu
  15. K

Beyaz olarak en fiyat performans o vardı 1 hafta öncesine kadar da aktif kullanıyordum gayet güzel bi sıkıntı yaşamadım
  16. K

Beyaz sistemim hali hazırda mevcut ddr5 32gb ram ve intel arc b580 var beyaz anakart ve işlemci tavsiyesi istiyorum 2.elde olabilir intel veya AMD fark etmez
  17. K

Yardım 7500f işlemci çalışma durumu

tamamdır hocam çok teşekkürler işlemciyi yükseltmek daha mantıklı değil mi online oyunlar için
  18. K

çok teşekkürler hocam konuyla alakasız 7800x3d alsam msi pro-a620m-e anakart besleyebilir mi ?
  19. K

csde 250fps lolde 300fps pubgde 70 110 arası dolanıyor normal mi
  20. K

evet onları biliyorum söylediklerim hep işlemci değerleri zaten
Geri