Arama sonuçları: *

• Users: Gravewormszr
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Gravewormszr

Ps5 Slim mi Ps5 Pro Mu?

Şu zamana kadar hiç kullanmadıysan pişman olabilme durumun var. Sadece GTA ve FC için o kadar para gömmeye gerek yok diye düşünüyorum. Ben aldım 1 sene sonra saatım, yapamadım jostickle falan.
  2. Gravewormszr

Foruma Öneri Kutusu Gelmeli

Gelişmeye pek açık değil burası. Şikayetin ya da önerin varsa mail at ve geri dönüş bekleme.
  3. Gravewormszr

Su Arıtma Cihazı Tavsiyesi Yardım!!

BMS al. 10 senedir falan kullanıyoruz. Kullanışına göre 6 ayda bir filtre değiştirmen gerekiyor o kadar.
  4. Gravewormszr

Fenerbahçe 1- Beşiktaş 2

Penaltı pozisyonu hariç hakemlik öyle maçın gidişatını etkileyecek bir pozisyon yoktu, ki bence o pozisyon tam çizgin üzerindeydi. Adam akıllı açılardan izleyemedim ama izlediğim kadarıyla ilk müdahele çizgi üzerindeydi. Onun dışında maç çok rahat 4-5 olurdu, BJK'li futbolcular inanılmaz...
  5. Gravewormszr

Telefonu Servise Nasıl Göndermeliyim?

Kutu ile beraber patpata sar bari. İçine de not koy dediğim gibi. Şu şu tarihte ürün kutusuyla birlikte patpat ambalajıyla beraber gönderilmiştir falan diye. Eksik bir şey gelirse hemen şikayet edersin.
  6. Gravewormszr

Oyuncu Serhat Mustafa Kılıç Evinde Ölü Bulundu

Öldüğü yerden yayınlanan resimleri gördüm. Sigara sarmak için kullanılan kağıtlardan varmış. Yani tahmin ettiğim şeyden öldüyse sıkıntı yok benim için.
  7. Gravewormszr

Telefonu Servise Nasıl Göndermeliyim?

Ben bütün aksesuarları çıkartıp sadece telefonu, kendi kutusuna koymuştum. İçine de "Bütün aksesuarlar tarafımca çıkartılmıştır" yazıp telefondaki sorunu yazmıştım. Güzelce lastikleyip kargoya vermiştim.
  8. Gravewormszr

Polisler Neye Göre Çeviriyor

https://www.kocaelitv.com.tr/trafik-polisleri-neden-sizi-seciyor-cevirmeye-girmenize-neden-olan-o-gizli-detaylar-belli-oldu
  9. Gravewormszr

Paco Rabanne One Million Lucky Asla Bulamıyorum

1- Eskiden millet buranın sponsoruna da havlıyordu. HB'de de var öyle tipler. Olur öyle şeyler, fazla takmayın kafanıza. 2- Fotoda 200 olabilir, yanında ve altında 100 yazıyor. 3- İç çamaşırı hariç her şeyi iade edebilirsin. Eğer zeki bir arkadaş isen ambalajından sahte olup olmadığını anlarsın...
  10. Gravewormszr

Da Forumun Diğer Forumlardan Geride Kalması Sorunsalı

50.000'e gerek yok. Eski pilli dede fenerleriyle bile bulunmuyor, arada bakıyorum oraya ahahahahaha
  11. Gravewormszr

Çakma olduğu nerede yazıyor? Alırsın, bakarsın, çakma değilse kullanırsın. Çakma ise iade edersin. Ayrıca İdefix gibi köklü bir firma neden çakma işi ile uğraşsın? @TinerciAlper 100ml güzel kardeşim. 200'ü nerede okudun?
  12. Gravewormszr

Da Forumun Diğer Forumlardan Geride Kalması Sorunsalı

SDN forumdan bahsetmiş arkadaş. 2005 yılında açılan bir forum sitesinden bahsediyoruz. :D @Teknogram kardeşim senin dediklerine gelecek olursak; 1- Bende boş kalan bir yer yok. Belki çözünürlük ayarındandır, belki başka bir şey ama bende boş yer yok. 2- İfade menüsünü genişletmekten ziyade...
  13. Gravewormszr

https://www.idefix.com/paco-rabanne-1-million-lucky-edt-100-ml-erkek-parfum-p-22795421?vendorId=17264&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.94.7 Ben neden bulabildim?
  14. Gravewormszr

4k Extended Lotr Üçlemesini Nereden Bulabilirim?

Torrent araştırabilirsin. 1337x.to da var mesela.
  15. Gravewormszr

Ekskavatör İşi Nasıldır

Toz toprakla uğraşacağına, git forklift ehliyeti al, gir güzel bir fabrikaya tamamdır.
  16. Gravewormszr

Fenerbahçe ve Galatasaray’In Şampiyonlar Ligi Rakipleri Belli Oluyor! 🏆

Sporting, Stuttgart ve AEK'yı yenmemiz gerekiyor ki devam edebilelim. Barça, PSG, Lille, Aston Villa ve Feyenoord'tan da ne kadar puan kapabilirsek kârdır.
  17. Gravewormszr

Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde🟡🔵

Ferrari arabaya, Murat şoförü veriyorlar. İlerleyemez Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde falan. Hele hele alışkanlığı olmayan bir takım olduklarından dolayı çok zor görüyorum. Bu futbolla zor.
  18. Gravewormszr

Boykot Mevzusu Anketi

@Che_ Bak, ne dedim sana? En azından çocuk delikanlı gibi söyledi ama. :D
  19. Gravewormszr

Boykot Mevzusu Anketi

Var var. Burada da vardır da kimse söyleyemez. :D
  20. Gravewormszr

Boykot Mevzusu Anketi

Bilgilen diye yazdım. Yok abi bu yeni nesle iyilik de yaramıyor. Sen manifest dinleyip Cola Boykotu yapmaya devam et çocuk. İyi forumlar.
Geri