Arama sonuçları: *

• Users: YiğitG
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

Bilgisayar Aniden Kapanıyor: Çözüm Önerileri?

Sağolun hocam şu testleri yapıp bir bakayım duruma göre en son onu denerim. 1744827979 1744828993 Hocam bu şekilde değerlerim
  2. Y

Tamamdır hocam iner inmez dönüş yapacağım teşekkür ediyorum. 1744826601 Hocam aslında mecburum üçlü prize takmaya çünkü tek priz var kasayı bağlasam monitörü bağlayamıyorum. Ayrıca ben pc'yi aldım alalı ilk 3 ay hiçbir sorun yaşamadım üçlü prizle alakalı son 1 aydır hatta 2 haftadır...
  3. Y

İnternetim de çok yavaş o yüzden bekliyorum hala occt'nin inmesini. Bu iş görür mü peki?
  4. Y

ona nereden bakabilirim bilmiyorum da kusura bakmayın
  5. Y

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-woon-mesh-siyah-4x120mm-fanli-650w-80plus-bronze-argb-midt-atx-gaming-kasa.html#urun-ozellikleri güç kaynağım bu. Yazmıştım aslında ama link de attım eksik yazdıysam
  6. Y

olur yapayım testi aynı modelin daha kısa kablolusunda denedim yine yaptı 1744818477 41 derece yazıyor kanka ama ben kontrol ettim pc gidince herhangi bir sıcaklık artması yok kasa buz gibi
  7. Y

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dilerim. Bilgisayarımı alalı daha 4 ay oldu fakat özellikle son 2 haftadır bilgisayarda oyun oynarken veya oynamıyorken aniden güçten kesiliyor ve fanlar son hızda çalışıyor. Ekranda veya diğer çevre birimlerini de güçten kesiyor. Garantiye verdim VATAN...
Geri