Arama sonuçları: *

1. E

Engelliler için ÖTV'siz araç alımında üst limit artırıldı

ÖTV muafiyetli alım limiti 2026da da bayağı arttı arkadaşlar, 2025'teki 2.290.200 TL'den %25,49 yeniden değerleme oranıyla 2.873.972 TL'ye çıktı Alınan araç 10 yıl satılamıyor, ÖTV ödense bile yeni araç için 10 yıl bekleme var. %90 üstü engelli raporu olanlarözel tertibat olmadan aile de...
  2. E

Yardım Logitech Pro X 2 Lightspeed vs HyperX QuadCast 2 s

her kulaklık yıpranıyor dostum, belirli aralıklarla değiştirebilrisin 1773128924 her kulaklık yıpranıyor dostum, belirli aralıklarla değiştirebilrisin
  3. E

Tarayıcılar İnternet Hatası Veriyor

bence de format daha iyi olabilir
  4. E

Msi Center BİOS GÜNCELLEMESİ YAPMA DİYOR

yapabilirsin bir şey olmaz
  5. E

Poco X7 Pro , Honor 400 , Oppo A6 Pro

honor400 deneyebilirsin ya çevremde kullanıp memnun olan bir sürü kişi var
  6. E

Bu laptop alınır mı?

daha iyi modellere bakabilirsin
  7. E

EN İYİ KREDİ KARTI HANGİSİ?

Bence en iyi kredi kartı diye tek bir şey yok hocam, tamamen kullanım şekline göre değişiyor. Kimisi taksit manyağı, kimisi mil peşinde koşuyor, kimisi de kart aidatı olmasın yeter modunda. 😄 Mesela sık sık online alışveriş yapıyorsan iade/puan kampanyaları güçlü olan kartlar daha mantıklı...
  8. E

Kredi kartı limitim ne zaman artar?

Bu iş tamamen düzenli gelire bakıyor, öğrenci olunca bankalar doğal olarak 1500–2000 bandına saplıyor seni, çok normal yani. Ama zincir markette işe başlaman baya işine yarar. İlk maaş yattı diye direkt 30–50K limit vermezler, öyle bir dünya yok maalesef. Genelde 1–2 maaş döngüsü geçsin, kartı...
  9. E

YURTDIŞINDA HANGİ KREDİ KARTINI KULLANMALIYIM

Özellikle öğrenciysen banka kartlarının yıllık ücretleri sizin için çok önemli olmalı. Pek çok kredi kartının avantajı var ama ben garanti BBVA'nın sunduğu Bonus Genç kartını öneririm.
  10. E

Yasal takip ihtiyaç kredisinde

Merhaba, ihtiyaç kredisi taksitlerini 3 ay ödememişseniz banka yasal takip sürecini başlayabilir. Bu süreçte de banka sizi arar ve borcunuzu yapılandırmak için bir teklifte bulunur. Teklif sırasında ihtiyaç kredisi faiz oranları hakkında inceleme yapmanızı tavsiye ederim. Banka sizi aradıkttan...
  11. E

18 yaşında kredi kartı çıkarttırma , limit arttırma ve kredi çekebilirmiyim?

merhaba öncelikle kredi kartı alabilmek için uygun yaştasınız. Ancak bankalar gelir belgesi ve düzenli gelire sahip olmanızı isteyebilir. Öncelikle kredi kartı başvurunuzun onaylanması için kredi notunun yüksek olması gerekir. Ayrıca daha önce banka ürünlerinden birini kulladıysan başvurun daha...
  12. E

İlk Arabam Kredisi Ne Zaman Çıkacak ?

selaam, ben de bu kampanyayı bekliyorum bir an önce meclisten geçer umarım
Geri