Arama sonuçları: *

• Users: ahmet9901
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ahmet9901

Kasa düştü ve bilgisayar açılıp kapanıyor

Pinlerde bir sorun goremedim bilgisayar calisiyor suan kapanmiyor fakat goruntu gelmiyor ekran karti fanlari donmuyor guc kaynaginda bir sorun mu var acaba
  2. ahmet9901

Deneyelim
  3. ahmet9901

Biraz tozlu ama bu sekilde
  4. ahmet9901

Ekran kartı fanlari dönüyor başta sonradan duruyorlar kasa calisiyor ve sonra kapaniyor
  5. ahmet9901

Kulaklığın kablosu koltuğa takıldı çekilirken kasa yere düştü. Yüksekten değil zemindeki kasa yan yattı sadece fakat bilgisayar açılmıyor bilgisayara güç geliyor 10 saniye sonra kapanıyor. Güç kaynagı kablosunu çıkar tak yaptım açtım görüntü geldi sonrasında kapandı. Ne olmuş olabilir?
  6. ahmet9901

Kasa içi dar işlemci ayaklarini donduremiyorum

Distan tutma vidalari attigim fotografta gozukuyor.
  7. ahmet9901

Evet gamebooster, ramlerden birini cikartamiyoeum o yuzden ekran kartini cikartmaya calisiyodum fakat vida yalama olmus dedigim gibi. Vida pense ile cikacak konumda degil. Ustteki vida.
  8. ahmet9901

Termal macun degistirmek icin islemci fanini sokucektim fakat alan cok dar elim girmiyor. Ekran kartini cikartip alttan sokucektim fakat ekran kartini tutan 1 vida yalama yapmis cikartamiyorum ne yapmaliyim? Fan kirli kusura bakmayin.
  9. ahmet9901

Kasanın yan kapağı kapanmıyor

Anladim fakat suan bagli olan kelepceyi nasil cikarticam
  10. ahmet9901

Kablolar için mi diyosun.
  11. ahmet9901

Kapattigimda bu sekilde kaliyor.
  12. ahmet9901

Kasa kapağı kablolardan dolayı kapanmıyor hdd takılan yerdeki boșluğa ( aşşağı doğru ) getirmeye çalışıyorum fakat olmuyor.
Geri