Arama sonuçları: *

• Users: Tarcansari
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

2k 240 hz Monitör önerisi

valorant cs oynayacağım elbette ama artık bizden geçti rekabetci bir yapıda oynamayacağım keyfi olarak oynayacağım farklı oyunlarda oynuyorum mmorpg olarak her 2 taraftada üzmesin diyorum ondan dolayı 240hz 2k almayı düşünüyorum şuan mevcutta kullandığım monitörümde 1080p 240hz, rekabet olayı...
  2. T

2k 240 hz Monitör önerisi

Arkadaşlar 7800x3d işlemci ve 5070 ekran kartlı bir sistem siparişi verdim 2k 240hz monitör istiyorum aşağıda belirttiklerim arasında kaldım artı&eksi olarak yorum yapabilecek monitör konusunda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim...
  3. T

60Bin tl sistem tavsiyesi

Peki 7800x3d almak yerine 9700x alıp ekran kartını arkadaşın gösterdiği yapsak daha iyi olur mu?
  4. T

Fps oyunlarıda oynayacağım konunun ilk mesajlarında ilettim 1745481436 Nasıl bir anakart önerirsiniz?
  5. T

Neden öyle dediniz? Merak ettiğimden soruyorum
  6. T

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim, işlemcimi 7800x3d yükseltip ekran kartını şuan önsiparişte olan palit 5060ti 16gb olarak düzenlemiş olsak nasıl senaryo olur hocam?
  7. T

Merhaba arkadaşlar Bütçe kısmında belirttiğim gibi 60000 tl ye ddr5 sistem toplamak için tavsiye ve önerilerinizi istiyorum.bütçe sadece kasa içindir. Aradığım başlıca özellikler İşlemci olarak amd5 Gpu olarak nvidia düşünüyorum Genellikle mmofps ve mmorpg oyunları oynuyorum monitörümü 2k...
Geri