Arama sonuçları: *

• Users: Wildexe
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. W

🔥İndirim Thermalright Aqua Elite 360 Black ARGB 360mm 2.999₺

Hoxam aynı işlemciyi kullanıyorum 7700xin yapısı gereğince 95 dereceye kadar kendini zorlar oyzdn normal
  2. W

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Watch 4 | 40 mm 3299 tl

Onda da stokta yok hocam
  3. W

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Watch 4 | 40 mm 3299 tl

Stok 1 adettir 44 mm si 3999 lira
  4. W

❌İndirim Bitti! Western Digital Blue SN5000 4tb ssd 16k

Amazonda buldum güzel indirim stok bi adet parası olan değerlendirebilirhttps://amzn.eu/d/05TtyhHD
  5. W

🔥İndirim Getir Doritos Cips Bedava

3 tane aldım ahhahahah
  6. W

RX 9070 XT mi RTX 5080 mi?

Sadece oyun oynicaksan 5070 de alabilirsin 9070xt kullanıyorum renderlar baya uzun sürüyor 5070 de multi frame gen olduğu için yeni nesil oyunları rx9070xt den fazla performansla oynayabilirsin saf kas gücü eskide kaldı artık ben olsam 5070 alırdım 9070xt güçlü ama 5070in de yeni nesil oyunlara...
  7. W

RX 9070 XT mi RTX 5080 mi?

Tovaşla lambo kıyaslaması gibi olmuş 80k tabi çok bütçen neyse onu al 5070ti da alabilirsin 50klara var
  8. W

Anakartın cpu ışığı yanıyor ama hala çalışmaya sorunsuz devam ediyor

Yok be hacı bilgisayarcıya verdğö 1 haftaya yakındır pc yatıyor orda adamda bulamamış cozumu
  9. W

❌İndirim Bitti! Thermalright Frozen Warframe Pro 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu-3999 TL

Görüntü güzelde hocam soğutması eksik kalıyor bide galiba benimkinin argb si bozukdu bakalım bilgisayarcıya verdim arada bir ortadaki fan takılıp tak tak yapıyor tabi bunlar zamanla olan şeyler 6 aydır bende bakalım nasibimizde ne varsa
  10. W

❌İndirim Bitti! Thermalright Frozen Warframe Pro 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu-3999 TL

Hocam merhaba bende de aynı sıvı soğutma var ryzen 7 7700x de 100 de yüzde 92 dereceleri görüyorum
  11. W

Bakalım bide öyle yapayım haber ederim
  12. W

Merhaba anakartım gigabayt b850 eagle birgün pc açılınca aniden sıvı soğutmanın ışığı yanmadı ve anakartın cpu ışığı yanmaya başladı ama bilgisayar sorunsuz çalışıyor biosum günceldir bu arada yardımcı olurmusunuz
  13. W

Temu iade MNG kargo gönderimi

İade ettinizmi hocam
  14. W

Kasamın ışıklarını değiştiremiyorum

Gigabayt b850 eagle kontrolcu harici bilmiyorum böyle değişip durunca kontrolcu baglı mı demek yoksa kontrolcu baglı olmasa bile böyle ışık değişip dururmu
  15. W

Kasamın ışıklarını değiştiremiyorum

Merhaba kasam https://ty.gl/x27tonksjrj8f archon neon pro fan rgb leri sürekli değişiyor bilgisayarcı anakartamı bağlamış anlayamadım gigabaytın uygulamasından bakınca rgb fanları görmüyor du 1745869187 .
  16. W

Epic games kurulduktan sorna hata veriyor

Tamamdır
  17. W

Epic games kurulduktan sorna hata veriyor

Merhabalar epic gamesi yükledğimde bu iki hatayı alıyorum sorunu bilen varsa yardımcı olabilirmi
Geri