Arama sonuçları: *

1. Sagopa Kajmer

1k Altı Erkek Cüzdan Önerisi

1000 tl altı kaliteli güzel bi cüzdan arıyorum, kağıt para kullanıyorum sadece bide 3 tane kartım var ona göre deri cüzdan önerir misiniz?
  2. Sagopa Kajmer

75 İnç Samsung Tv Önerisi

Dostlar arkadaşım 75 inç samsung tv almak istiyo, biraz baktım Samsung 75QN85F güzel duruyo ama sizde bişeyler önerir misiniz?
  3. Sagopa Kajmer

3 Ay Spora Gitsem Ne Değişir?

3 ay boyunca hafta en az 4 gün spor yaparsan ve biraz diyetle pekiştirirsen mis gibi olursun, hem mental hemden fiziksel olarak daha özgüvenli olursun. Özellikle şuan
  4. Sagopa Kajmer

Sportime Mağazası Güvenilir Mi?

Sonucu merak edenler veya internetten güvenilir mi diye bakanlara cevap vereyim. Pazar günü aldım bugün geldi ayakkabı, gayet düzgün bir şekilde, faturası ve kutusuyla geldi. Hiçbir sıkıntısı yok.
  5. Sagopa Kajmer

5klık ayakkabıyı 2.2k ya satıyolar biraz işgillendim ama sneaksupun yan kuruluşu,bişey olmaz herhalde 1776593584 Orijinal değil mi hocam bir sıkıntısı yok
  6. Sagopa Kajmer

benim dediğim sportime sneaksup markasının yan kuruluşuymuş.
  7. Sagopa Kajmer

Dostlar sportime adlı mağazadan güzel bir ayakkabı beğendim ama hiç fiziksel mağazası yokmuş. İnternette çokta bilgi bulamadım haklarında, daha önce alışveriş yapan veya bir şey alan biri var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, hepinize iyi günler. sportime.com.tr
  8. Sagopa Kajmer

Türkçe çizgi roman nereden okunur

Çoğunun türkçe olanı yok,olanlarında devamı gelmesi aşırı uzun sürüyo.
  9. Sagopa Kajmer

Köfteci Yusuf ikramlar sınırsız mı?

hocam onlar sadece 1 kere geliyor,iftar menüsü zaten baya çok,doyuyosun zaten.
  10. Sagopa Kajmer

İncehesap MSI Hazır Sistem Alınır Mı?

nvidia olsun kafamız rahat olsun 1768897872 https://www.incehesap.com/ascend-silver-oem-paket-fiyati-41697/ direkt şu sistemde güzel
  11. Sagopa Kajmer

hocam çıkabileceğimiz en maks 42k falan zaten, o yüzden o fiyatlara çıkmamız imkansız
  12. Sagopa Kajmer

https://www.incehesap.com/hero-xt-pbm-oem-paket-fiyati-47573/?hsu=30689,280408,30682,1595906,30683,2582021,269023?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktop Dostlar bu sistemi kuzenime almak istiyoruz ama alınır mı emin değiliz. Ramleri T-Force Xtreeme çekicez,kasada Segota enduro pro+...
  13. Sagopa Kajmer

Asus Prime AP-750G alınır mı?

Asus AP750G nasıl sence
  14. Sagopa Kajmer

Galiba ikisinide almıycam,biraz saçma olacak ama Asus Prime Ap750G alıcam gibi duruyo. Hem tam modüler hemde 8 yıl garantisi varmış. Mis gibi.
  15. Sagopa Kajmer

Eyvallah hocam
  16. Sagopa Kajmer

Fiyatıda baya iyi ama daha önceden hiç duymadım https://www.teknobiyotik.com/raijintek-cratos-lite-1000w-80-gold-atx-3-1-pcie-5-1-siyah-guc-kaynagi-0r30b00036.html
  17. Sagopa Kajmer

Dostlar 2 haftadır PSU arıyorum. High Power Perfomance FS HP1 1000 / Rajintek Cratos Lite 1000w 80+ Gold bunları önermişlerdi. Ama emin değilim sizce hangisi alınır yada başka öneriniz var mı. AP-750G almayı düşünüyorum Bütçe maks 5700
  18. Sagopa Kajmer

Amazon prime luna bedava oyunlar

Yılbaşı için yeni oyunlar gelecek mi?
  19. Sagopa Kajmer

Altın ve BTC Almak İçin Hangi Platformu Kullanabilirim

Dostlar elimde kalan 150-200TLler ile küçük küçük altın ve BTC yatırım yapmak istiyorum. Kumbarada durup eriyeceğine en azından oralarda değerlenir. Altın ve BTC sizce nerden alınıp yatırım yapılmalı,gram anlamam bu işlerden yardımcı olursanız sevinirim.
Geri