Arama sonuçları: *

1. Yusuf Kerem 4

Hangisi daha mantıklı (5070ti, 5080, 5090

Arkadaşlar merhaba oyun ve iş amaçlı bir pc alacam işlemcim 9950x3d ve sadece ekran kartı kaldı almam gereken sizce hangisi daha mantıklı 5070ti, 5080, 5090
  2. Yusuf Kerem 4

Pc düzgün çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba pc açılınca böyle bir ekran veriyor ve düzgün çalışmıyor lütfen yardım edin Asus kullanıyorum
  3. Yusuf Kerem 4

Yardım E spor klavye tercihi

çok teşekkür ederim kral Allah razı olsun
  4. Yusuf Kerem 4

bütçem sınırsız
  5. Yusuf Kerem 4

Arkadaşlar merhaba lazer hunsman pro mi v3 mü Apex pro mini mi
  6. Yusuf Kerem 4

Yardım Pc için işlemci tercihi

Max 11.000
  7. Yusuf Kerem 4

MCHOSE V9 PRO vs Machenike GX30 Pro hangisini almaliyim

https://www.vatanbilgisayar.com/jbl-quantum-360-gaming-kablosuz-kulaklik-siyah.html alabilirsin ama dışarıya biraz ses veriyor
  8. Yusuf Kerem 4

Xbox Series s almak ve öneri

3.5 yıldır kullanıyorum bence 2. el alma çünkü içi açılmış olabilir üzerine 5-6 bin tl koyarak sıfır alabilirsin ama şiddetle tavsiye ediyorum çok güzel konsol
  9. Yusuf Kerem 4

Yardım Pc için işlemci tercihi

Arkadaşlar merhaba yayıncılık ve oyun odaklı masaüstü pc için hangi işlemciyi alayım
  10. Yusuf Kerem 4

Mchose v9 pro vs Machenike gx30 pro tri-mode

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-iii-red-headset-727a9aa-kablolu-kulak-ustu-kulaklik-siyah-kirmizi-1231539.html?utm_content=nonbrand&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=tr%7Cmm%7Crt%7Csea-other-search%7Cperformance%7Cnsp%7Crt_search_generic_nsp_na_dsa-other-hero-ur...
  11. Yusuf Kerem 4

MCHOSE V9 PRO vs Machenike GX30 Pro hangisini almaliyim

bence hyperx cloud 3 kablolu al hem kaliteli hem de ses kasma durumları iyi mikrofonu da güzel...
  12. Yusuf Kerem 4

Yardım Xbox series s için monitör tavsiyesi

Teşekkürler
  13. Yusuf Kerem 4

Yardım Xbox series s için monitör tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba 2025 yılında Xboxım için 120 Fps oyun oynamak istiyorum da monitöre ihtiyacım var max 10000 tl bütçem var öneri verebilir misiniz teşekkürler
Geri