Arama sonuçları: *

• Users: 0umuamua
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. 0

Torrent indirme hızı inanılmaz yavaş?

voice38 olarak gösterilen torrentin yorumu olmadığından bir şey diyemem fakat, dodi ve fitgirl'ün yorumları negatif. Çalıştıranlar da 1 saat sonra crash yiyip atıyormuş oyundan. Ben de beklemedeyim illa crack gelir.Crack gelince Dodi'nin kendi sitesinden indiririm sanırım.Sizde ara ara kontrol...
  2. 0

Torrent indirme hızı inanılmaz yavaş?

Uyarmak için yazıyorum. Wukong 2024 çalışıyor fakat yeni kırılan Dodi ve Fitgirl bozuk. İndirmeyi düşününenler, crack beklesinler. Ayrıca herkese reklamsız bu torrent sitesini tavsiye ederim. https://uindex.org/
  3. 0

Çözüldü✓ İlana verirken Coil Whine yazmalı mıyım ?

Normal bir durum ama yazmak sana kalmış diyorsunuz, o zaman yazayım. Teşekkürler 1777147311 Normal bir durum ama sana kalmış diyorsunuz yani. O zaman yazayım teşekkürler.
  4. 0

Çözüldü✓ İlana verirken Coil Whine yazmalı mıyım ?

Asus Prime 9060xt ekran kartım var. Sadece oyunlarda fps 80 üstüne çıktığında hafif CW vızıltısı geliyor. Normalde kasa fanları açıkken bile duyulmuyor.Ses hem az hem tıkırtıdan ziyade vızıltı şeklinde. 9070xtye yükseltme amaçlı satacağım. İlanda bu cw yi belirtmeli miyim yoksa normal bir durum...
  5. 0

Yardım 2026’DA AMD KARTLARDA SORUN YAŞAYAN VARMI, ALINIR MI?

6700xt kullandım ve 9060xt kullanıyorum. İkisinde de problem yaşamadım.
  6. 0

🔥İndirim AOC 24" 240hz monitör 4.799TL

Bende 24G42E var. Tamamen kırmızı olan sahnelerde(nadir denk gelirsiniz) bir tık sorunlu ve hdr'ı fake. Onun dışında Asus gibi ana akım markalardan daha iyi. Ama şimdiki aklım olsa daha yüksek bütçelere bakardım. Sırf 3 yıl garanti ve 0 ölü piksel var diye aldık. Bu fiyata muazzam bu arada...
  7. 0

Steam Aile Paylaşımı

Ah be hocam 10 dk nedir ya :D Oyunda 100 küsür boss var. Boss rush ve souls seviyorsan beğenmeme ihtimalin yok. Oyun ortalarında açılan bazı skiller o kadar keyifli ki, oyunun sonlarına doğru bile hiç sıkılmıyorsun.En zayıf kısmı girişi.
  8. 0

🔥İndirim Thermalright Aqua Elite 360 Black ARGB 360mm 2.999₺

İyi ki okumuşum konuyu. 7700x'i almak istediğim seçeneklerden direk çıkardım.Bu kadar sıcaklık normal değil.
  9. 0

9060 xt için anakart önerisi

Kral Ryzen 5500 zaten pcie 3.0 üstünü desteklemiyor. Yani b550 almak biraz overkill olur. Bende Ryzen 5500, Asus prime 9060xt ve anakart Asus b450mk II. var. 9060xt pcie 5.0 iken, işlemciden dolayı 3.0 ' da kullanıp ufak fps düşüşü yaşıyorum. Yani anakartı b450mk II yapıp, işlemciyi 5600...
  10. 0

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Vs Ofis Koltuğu Hangisi Alınır?

Ben Xdrive Anka kullanıyorum, hiç memnun değilim. Almadan önce , oyuncu koltuğu olan arkadaşlarıma sormuştum. "oyuncu koltuğu alma sakın,rahat değil" demişlerdi. Yine de dinlemedim onları çünkü 4k lık koltukları var... İnsan Anka'ya 10 k fiyat biçip rahat edemeyeceği koltuğun olduğuna...
  11. 0

İnceleme GAMERAİDER K1 HE Manyetik Klavye inceleme.

Mekaniklerin çift basma sorununu yaşadıktan sonra geçtim.Bir kaç aydır kullanıyorum, çok memnunum. Küçük entera alışmakta zorlandım ama şu an yağ gibi.
  12. 0

Çözüldü✓ 50 gündür süren Wraith servis süreci olumsuz sonuçlandı, ne yapılmalı?

Bir ürünün stoğa geliş bilgisi için Wraith'e 2 kere mail atım, umurlarında bile olmadı. Asla tercih etmeyin.
  13. 0

Ryzen 5 8400F 3500TL?

8400f ön belleği düşük. 5600 ile 5600x'in tam arasında performans olarak. F çarpan kilidi derken, a620m k gibi giriş seviye(o.c olmayan) ddr5 anakartta bile auto bıraktığın zaman işlemciyi , binen yüke göre 4.7 ghzye kadar çıkıyor hızı. Sabit ve zayıf kalmıyor ddr3 sistemler gibi. b650m-r iyi...
  14. 0

Yandex AI 150 TL Migros Hediye Çeki Yeni; Eskiden Faydalananlar Da Yararlanabilir

Daha önceki kampanyada sanaldan oluyordu.Hatta salı 14.00'a kadar kargo ücreti alınmadığı için salı söylemiştim
  15. 0

TUNCMATİK AKIM KORUMALI PRİZ ALINIR MI

Bizim 1 yıllık son model buzdolabına tekli aldık. 1 ayda buzdolabının ışığı gitti.Ardından prizin kendisi bozuldu. Değişim istedim, onu satarak brennenstuhl marka aldım. 3-4 aydır sıkıntısız devam ediyor.
  16. 0

Uzun Ömürlü Gaming Klavye Önerisi

Ben Trendyol'da günlük indirim çarkı kovalayarak 2600'e GameRaider manyetik aldım.Switchleri Keychron ultra fast lime olduığundan piyasada diğerlerinden daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum. Eksileri elbette var ama Aula mekaniklerde çift basma sorunundan bıktığım için buna geçtim. [H3 id=''][/H3]
  17. 0

2.700 tl klavye önerisi

Oha ben bir kaç forumda görerek, silinen düz diye aldım. Soru cevap kısmına baktım şimdi, evet pbt imiş :D Çok teşekkürler mutlu oldum
  18. 0

2.700 tl klavye önerisi

Trendyol'da çarktan 500 lira çıktı. Gameraider K1 aldım 2600 liraya. Manyetik switch mükemmel ötesi. Mekaniklerin çift basma sorunundan gına gelmişti. Tuşlar silinince double shot pbt key satın alırım 2 sene sonra.
  19. 0

Ekran Kartı Tavsiyesi: RX9060XT Almalı mıyım?

6 aydır Asus prime 16 gb modelini kullanıyorum. 6500xt den buna geçmek çok iyi hissettirir. Ben rx 580'den geçtim. Çok premium bir his cidden. Drop, sürücü hatası, yanlış bildirim, ekran kararması vb hiç bir hata yaşamadım. 1080p oynuyorsan düşünme bile.
Geri