Arama sonuçları: *

1. F

Atk Neptune N9 Ultra mı Yoksa Mchose V9 Pro

hocam bende ses sorunu var ses kısma açma tuşunu oynatınca cızırtı oluyo ses kesiliyo geri geliyo vb.
  2. F

9070 XT Sistem Nasıl? Öneri Var mı?

he hocam tamamdır ozaman :D
  3. F

hocam benim soğutucu aktif olarak piyasadaki en ucuz sıvı soğutma dedigim gibi işlemci çok ısınıyodu ben memnun değilim
  4. F

2k Monitör Tavsiyesi

evet hocam pardon
  5. F

2k Monitör Tavsiyesi

hocam 2k istiyorsun ama monitörünün gücü yetermi 2k ya
  6. F

Yardım 450sr Almayı Düşünüyorum Piyasası Nedir ?

senin fikrin ne dostum allah aşkına
  7. F

Yardım Vadafone Fiber İnternet Alınır mı

hocam ben ilk aldığımda gerçekten komik bir fiyata almıştım şuan 950tl istersen 5 ay sonra iptal edebiliyorsun hiçbir ücret ödemiyorsun
  8. F

yakın arkadaşım 1 yıldır kullanıyor gerçekten sorun çıkarıyor ve parçanın gelmesi uzun sürebiliyor 1790502950 hocam ktm motor piyasasındaki en sağlam motor firmalarından birisi kullanan arkadaşlarım yakınlarım vardı hiçbir sorun çıkarmadı basınca gidiyor cfmotodan bin kat daha mantıklı ve daha iyi
  9. F

hocam bilmiyorum belki il e ve ilçeye göre değişiyodur ama ben bi sorun yaşamadım gayet memnunum sadece fiyatları arttırdılar biraz ancak şuan bile piyasanın altında fiyatları
  10. F

hocam ben geçen sene bu zamanlar donanım arşivi hazır sistem almıştım benim şuan kullandığım soğutucu berbat yaz aylarında pc sıcaktan kapanıyordu soğutucu güzel bir şey almanı öneririm onun dışında pek bir sorun yaşamadım ama amd driverini kullanmak nvidia ya göre bi tık daha zor örneğin ekran...
  11. F

Öneri Üniversite İçin Laptop Önerisi 60 70k

hocam monster kullanıyor abim oyun modunu kapattıgında veya fişten çıkardıgında çalışmıyor diyebilirim ve çok çok çok ısınıyor oyunlarda
  12. F

hocam türknet şuanda alabileceğin en mantıklı internet istedigin zaman iptal edebiliyorsun kaç yıldır kullanıyorum sadece 1 2 kere kesinti oldu birkaç saatlik 1000mps alıyorum hiç bi sorun yaşamadım
  13. F

2k Monitör Tavsiyesi

hocam kaç hz istiyorsun
  14. F

1790502170 çok daha mantıklı hocam üzmez seni sorun çıkarmaz illaki racing istiyorsan başka şekilde tavsiye verebilirim
  15. F

hocam bi arkadaş 250sr kullanıyodu sıfır almıştı 1 2 ay sonra sorun çıkardı 1 2 ay parça bekledi benim düşüncem biraz daha para ekleyip eski kasa ktm duke yada mt25 tercih edebilirsin(naked)
  16. F

Atk Neptune N9 Ultra mı Yoksa Mchose V9 Pro

mchose v9 prodan uzak dur kardeşim 1 yıldır kullanıyorum çin malı kalitesiz ses sorunları başladı onun yerine razer yada hyperx bakabilirsin kablosuz olarak aynı fiyata bulabilirsin
  17. F

Yardım Mchose V9 Pro Ses Sorunu

arkadaşlar tam olarak 1 yıldır mchose v9pro kullanıyorum 3 aydır ses yükseltme azaltma tuşunu hareket ettirince ses gidip geliyor cızırtı oluyor yardımcı olabilecek varmı
  18. F

Hocam 9070xt - 5 7600 kombosu kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin 1790501533
  19. F

Yardım Steam mağazam bozuk çok acil yardım

heryerden denedim dost olmuyor
  20. F

Yardım Steam mağazam bozuk çok acil yardım

Hocam itemlerimi satamıyorum
Geri