Arama sonuçları: *

• Users: DarkGG
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. DarkGG

Yardım HERHANGİ BİR OYUNDA İKEN ALT TAB YAPTIĞIMDA EKRANIM DONUYOR

Radeon Anti-Lag ayarını devre dışı bırak. Ek olarak, Instant Replay(Son Anı Yakalıp Kaydetmeni sağlayan ayar) açıksa onu da ya kapat ya da kayıt ortamını bellekte değil diskte kullan. Bunlar benim kartımda yaşadığım problemleri çözmemi sağlamıştı.
  2. DarkGG

Msı rtx 5070 gaming trio alınır mı?

Yaşadığın sorun neydi dostum ?
  3. DarkGG

Yardım Laptopta az fps alma sorunu

Dostum, sanırım oyun ekran kartını kullanmıyor. Laptopu şarjda kullanıyor musun?
  4. DarkGG

Arkadasımla oynayabileceğim korku oyunu önerisi

Dead by Daylight
  5. DarkGG

Öneri Minecraft Yeni Modpack Üzeri Kurduğum Mekan Nasıl?

Harika bir iş çıkarmışsın, ellerine sağlık.
  6. DarkGG

Yardım Tray İşlemci Aldım Lekeli ?

Bir sonraki alacağım Tray işlemciyi kendim seçicem , tavsiye için teşekkürler.
  7. DarkGG

Hocam silmeyi denemedim ama yüzeysel bir leke gibi gözüküyor . Sistemi tahminimce haftaya Cuma günü toplarım o vakit anca test edebilirim . ***Dikkatlice sildim, üzerindeki lekelerin çıktı. Yüzeye en ufak bir dokunuş bile leke bırakabiliyor, bu yüzden dikkatli olmakta fayda var. Test ettiğimde...
  8. DarkGG

Merhaba arkadaşlar , ilk kez kendi bilgisayarımı topluyorum, bu yüzden çok fazla tecrübem yok. Tray (kutusuz) bir işlemci aldım bugün geldi, fakat işlemcinin yan taraftan/ışıkta baktığımda bazı lekelerin bariz şekilde görüldüğünü fark ettim. Bu da bende, ürünün daha önce kullanılıp...
  9. DarkGG

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Maalesef, kodun süresi doldu.
  10. DarkGG

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Sapphire Nitro+ 9070 xt çektim direk
Geri