Arama sonuçları: *

• Users: WoodyJazZ
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. WoodyJazZ

Yardım Apex 5 klavyemin ışıkları yanıyor fakat tuşları çalışmıyor

klavyenin bütün ışıkları yanıyor. fabrika ayarına sıfırladım ve aygıt yöneticisinde de bir sıkıntı göremedim sorun neyden kaynaklı olabilir?
  2. WoodyJazZ

7600x için sıvı soğutma

7600x için 240mm sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. 3k ya kadar tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. WoodyJazZ

Bu sistemi almalımıyım ?

cuma günü incehesap bu tarz kasalar paylaşıyor onu beklemeni tavsiye ederim benzer özellikli bir sistemi geçen ay ordan aldım fiyatları uygun oluyor
  4. WoodyJazZ

Yardım 7600x ısınma sorunu..

evet söktüm videoda izlediğim gibi yaptım. termal macun Thermalright TF7
  5. WoodyJazZ

Yardım 7600x ısınma sorunu..

sistemi alalı 2-3 hafta oldu stock halinde tam yükte 95-96 derecelere kadar çıkıyor biostan curve optimizer -20 yaptığım zaman 87 dereceye anca düşebildim. eco mode (65w tdp) de ise 80 dereceyi görüyor her türlü. kullandığım soğutucu Thermalright Peerless Assassin 120 işlemci macununu silip...
  6. WoodyJazZ

Kasa ve Psu için yardım

öyle yapıcam gibi frisby psu suna çok iyi yorumlar gelmemiş sıkıntı yaratmasını istemiyorum
  7. WoodyJazZ

Kasa ve Psu için yardım

incehesaptan hazır sistem aldım kasanın psusun'da 2 adet PCI-e olduğu ekran kartımla uyumlu olmadığı söylendi. değişim için bu seçenekleri verdiler hangisini almalıyım...
  8. WoodyJazZ

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

sanırım katılmadan almışım gitti 500
  9. WoodyJazZ

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

1100tl lik soğutucuyu aldım 400 parolpara + 275 iyzico geldi neden az geldi
Geri