Arama sonuçları: *

• Users: Ersanbeyler
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Lian Li Montaj Ve Kurulum

Selamlar. Gaza geldim ve incehesaptan aşağıdakilerin siparişini döşedim. Sonra montaj işine baktım ve pişman oldum. Bu ürünleri ücreti karşılığı montajını kurulumunu yapabilecek var mı? 3x120 mm Lian Li TL Wireless LCD yan panel 3x120 mm Lian Li TL Wireless ön panel 3x120 mm Lian Li TL Wireless...
  2. E

Max 105k fiyata pc topluyorum da bu nasıl

6000 mhz tam alacaksan CL 28 olan modele bak. Bence itopya gibi bir yerde toplaytır n11 heosiburadaya bulaşma. Ben itopyadan aldım siyah ekran alıyordum servise bıraktım, işlemci ram ve ssd yi servise yollayıp yenisi ile değiştirirttiler. Büyük toptancıların nazı daha iyi geçiyor ithalatçılar...
  3. E

8400 mhz ve 6000 mhz ram arasında kaldım

Arkadaşlar merhaba, umarım herkes iyidir. Bilgisayarımın rami bozuldu değişim yerine para iadesi yaptı Corsair. Hazır parayı geri almışken yeni alacağım ram en iyisi olsun istiyorum. Sizce hangi rami almalıyım? İşlemci İntel i9 Anakart ASUS ROG Strix Z790-A Gaming Ekran kartı ASUS ROG Strix...
  4. E

Yardım Asus Setup 540HZ'de görüntü gitmesi problemi nasıl çözülür?

Ka Kablo ve portlarda sıkıntı yok. Onlarla ilgili olsa bilgisayarı resetlediğimde kablolara vs dokunmadan kendine gelmezdi diye yorumluyorum kendimce. 540hz almaktanda vazgeçtim ekran gitmesin yeter modundayım. Hz i düşürdüm yine oluyor. Nedense formattan sonra çok arttı. Daha önce haftada 1...
  5. E

Hocam kapalı bir kutunun içinde, ft de bulamadım ama kasayla geldi sanırım. Asus rog thor diye bir model. Bende kabahat 40 yaşından sonra böyle şeylere heves edersen elinde kalır 😀
  6. E

Bu işlerden anlayan ayarlarını falan yapabilecek sorunu giderebilecek birileri var mı istanbulda ücreti karşılığı? Uzun bir süre hiç yapmamıştı bence ürün hatası yok. Olsa da garanti devam ediyor ama şimdi götürsem 1 aydan önce gelmez yok ithalatçıya gitti parça yok bakılıyo vs. Son bi şansımı...
  7. E

Beyler işlemciden daha büyük sorun var şuan bilgisayar açılmıyor 😂😂
  8. E

İyopyada ki satış temsilcisi daha iyi dedi intel için
  9. E

Arkadaşlar yemedim içmedim kendi çapımda güzel bilgisayar topladım ama olmayınca olmuyor. 540Hz yaptığımda bazen CS2 oynarken, bazen lobide bazende oyun açık olmamasına rağmen görüntü gidiyor. Sesler gelmeye devam ediyor ama tekrar başlatmadan asla görüntü geri gelmiyor. Display porttan bağlı, 3...
Geri